Гаряча тема:
- Війна
Інгредієнти:
400 мл молока,
4 яйця,
200 г борошна,
4 ст. л. цукру,
1 ст. л. олії,
дрібка солі.
Приготування:
Молоко, яке будемо використовувати, необхідно трішки підігріти (max 40 градусів). Це необхідно для того, щоб сіль і цукор розчинилися та не залишили крупинок.
Тим часом приготуйте пристосування, за допомогою якого ви будете виливати тісто візерунками на сковорідку. Це може бути кондитерський шприц. Але зручніше, як на мене, це звичайна пластикова пляшка (зручна ємкість - 0,5-1 л). У кришечці слід зробити один невеликий отвір. Пляшку сполосніть та влийте тісто, добре закрийте кришку. Тепер на розігріту сковорідку, змащену маслом, виливаємо тісто тонким струминем. Стежте, щоб млинці не мали занадто великих отворів у візерунках, інакше їх буде неможливо перевернути на інший бік.
Перед подачею на стіл млинці можна згорнути в невеликі рулети або трішки пофантазувати, як я. Прикрашати можна чим завгодно (шоколадом, цукровою пудрою, збитими вершками, ягідно-фруктовими сиропами або звичайним домашнім варенням.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: