ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

ПОСТИМО СМАЧНО: Капустяний салат із в'яленою журавлиною

28 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 5070
Журавлина надає салатику кисло-солодку нотку. Але особливу родзинку страві дарує цікава заправка.
Журавлина надає салатику кисло-солодку нотку. Але особливу родзинку страві дарує цікава заправка. Фото: автора

Хрусткий, пікантний, малокалорійний і дуже смачний.

Журавлина надає салатику кисло-солодку нотку. Але особливу родзинку страві дарує цікава заправка. Готувати ж салат простіше простого. З цим завданням впорається навіть дитина!

Інгредієнти:
0,5 кг капусти,

2 морквини,

жменя журавлини в'яленої,

сіль — за смаком.
Заправка:

1 ст. л. соєвого соусу,
лимонний сік — за смаком,

1-2 зубки часнику,

0,5 ст. л. цукру (за бажанням),
суміш перців мелена,

1 ст. л. оливкової олії.

Приготування:
Капусту дрібно нашаткувати, посолити, розім'яти руками, щоб вона пустила сік. Дати постояти деякий час. Моркву крупно натерти (можна на тертці для корейської моркви). Додати жменю журавлини.

Приготувати заправку: часник розтерти з цукром, влити соус, олію, сік лимона. Спробувати на сіль, перець і вилити на салат. Прикрасити салат листям кінзи або петрушки.

 

 

 

пісні страви, салати, салати без майонезу, піст, Великий піст, постимо смачно,дієтичні страви, салат з капустою і журавлиною, салати

Коментарі:

  Так  Ні, дякую