ye-logo.v1.2

Як ви покращуєте собі настрій?

Суспільство 1358

Із цим запитанням ми звернулися до керівників різних рівнів, політичних лідерів

Ігор Клюс, голова обласної організації Народного Руху України:
«Якщо чесно, то мені ніколи сумувати й замислюватися над такою проблемою, як поганий настрій. А покращує мій настрій спілкування. От сьогодні у мене на прийомі були люди. Я поспілкувався з ними, намітив варіанти, як допомогти, і у мене від того покращився настрій. Взагалі, коли відчуваю, що можу людині у чомусь допомогти, то я на сьомому небі».

Леонід Бриндіков, головний лікар обласного онкодиспансеру:
«Ситуація в країні пригнічує кожного. Як головний лікар та депутат обласної ради, я знаю, що передбачає бюджет, знаю, що коштів не вистачає на найнеобхідніше. Сьогодні в медицині є три найбільші проблеми: ціни на ліки, сільська медицина та фінансування галузі. Якщо в інших сферах передбачено щось на розвиток, то в охороні здоров’я – лише на фінансування захищених статей. То який у мене може бути настрій? Коли заходиш в приміщення “Обленерго” – аж завидки беруть, який у них офіс. А біля нашого онкодиспансеру дорога побита, східці надщерблені. Але вони мені надсилають штрафні санкції на початку місяця за те, що не заплатили за електроенергію. А ми ж регулярно платимо, тільки в 20-х числах. Хіба від цього буде настрій? Кожен робочий день у мене розпочинається з проблем, під кабінетом щоранку повно людей, які просять: «Допоможіть, підкажіть». Адже увесь тягар з підвищення цін та тарифів ліг на плечі хворих. Радісніше на душі стає, як бачу своїх малих онуків. В якому настрої не прийдеш – вони його покращують».

Олена Скорупська, відома хмельницька художниця:
“Творчість для мене є святом. Тому, коли поганий настрій – йду в майстерню. Вмикаю якусь гарну романтичну музику для душі – щось італійське чи французьке, дуже люблю Джо Дасена, й починаю творити. Наші думки – це енергія, тому не можна допускати, щоб ця енергія була негативною - треба замінювати її на позитивну. Також поліпшує настрій перегляд стрічки Кшиштофа Зануссі “Імператив”, який можу дивитися скільки завгодно разів”.

Людмила Борисова, селищний голова Летичева:
“Я – людина команди. Живу друзями, колегами, командою, які завжди підтримають у важкі часи. З їхньою підтримкою долаю усі проблеми та перешкоди, й як результат – яким поганим би не був настрій, завдяки їм він покращується. До того ж, настрій стає кращим, коли вдається допомогти людям вирішити проблемні питання: коли бачиш результат своєї справи й знаєш, що ти недарма працюєш”.
Ігор Сабій, начальник управління з питань внутрішньої політики обласної державної адміністрації:
“Якщо економічна криза, яка нині панує в країні, вкотре псує настрій, намагаюся думати про щось хороше. Наприклад, про двох своїх донечок й про те, що заради них треба жити та рухатися вперед. Також від поганих думок відволікають гарні книги – до прикладу, світова класика в якісному українському перекладі”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую