ye-logo.v1.2

За вихідні рятувальники Хмельниччини витягнули із снігових заметів 7 рейсових автобусів з пасажирами, 41 легковий та 6 вантажних автомобілів (ВІДЕО)

Суспільство 2916

У вихідні на території Хмельницької області погіршення погодних умов призвело до ускладнення руху автотранспорту дорогами державного та місцевого значення.

Так, за повідомленням ТУ МНС України у Хмельницькій області, вночі 16 грудня на трасі державного значення Н-32 «Житомир-Чернівці» між селами Правдівка та Скаржинці Ярмолинецького ройону через снігові замети ускладнився рух автотранспорту. Для відновлення повноцінного руху задіяна спеціальна та інженерна техніка аварійно-рятувального загону спецпризначення Територіального управління МНС області. 

Гірша ситуація на дорогах місцевого значення. Там спостерігається ускладнення руху автотранспорту з причин швидкого перемітання доріг.

За останні дві доби рятувальники витягнули із снігових заметів 7 рейсових автобусів з пасажирами, 41 легковий автомобіль та 6 вантажних автомобілів, в яких знаходилося понад 360 чоловік.

У Красилівському районі співробітники МНС за допомогою пожежного автомобіля доставили породіллю з села Чепелівка в центральну райлікарню, яку близькі не змогли відвезти самостійно їз-за погіршення погодних умов.

У Теофіпольському та Полоньскому районах співробітники МНС на пожежних автомобілях доставили лікарів швидкої допомоги до місця викликів, автомобілі яких застрягли у снігових заметах.

В області створений оперативний штаб з ліквідації наслідків складних погодних умов. На засіданні штабу прийняли рішення про залучення усієї наявної в області снігозбиральної техніки усіх форм власності, а також важкої інженерної техніки п’яти військових частин гарнізону.

МНС переконливо радить громадянам в період ускладнення погодних умов утриматись від поїздок власним автотранспортом та не планувати поїздок автобусним сполученням. Водіям у разі крайньої необхідності поїздки в автомобілі слід мати снігову лопату, трос, термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального для можливості зігрітися у разі потрапляння у сніговий полон. При виборі маршруту руху пріоритет надавити дорогам державного значення. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую