ye-logo.v1.2

Рух на дорогах державного значення Хмельниччини відновлено (ВІДЕО)

Суспільство 3858

Рятувальники повідомляють про стан справ на дорогах області.


Протягом 16-17 грудня на території Хмельницької області триває боротьба з наслідками важких погодних умов. Як повідомляє ТУ МНС у Хмельницькій області, за цей час співробітники МНС звільнили 445 автомобілів із снігових заметів, в яких перебувало понад 1400 осіб.

Аби розчистити дороги державного та місцевого значення, залучили всю наявну важку інженерну та снігозбиральну техніку МНС, Міноборони дорожніх служб та усіх форм власності.

Нині з негодою та її наслідками на Хмельниччині змагаються 755 осіб, з яких 345 рятувальників, та 370 одиниць техніки, з яких 62 від МНС.

Рух на автодорогах державного значення відновлено, основні зусилля зосереджені на автошляхах місцевого значення. На основних дорожніх магістралях та у містах Хмельницький та Кам’янець-Подільський розгорнуто 4 пункти обігріву, де водії дальніх рейсів мають змогу відпочити та зігрітися гарячим чаєм, чекаючи поліпшення погодних умов. На найбільш складних ділянках руху автотранспорту, де співробітники ДАІ організовують рух автотранспорту у реверсивному режимі, співробітники МНС організували підвіз та роздачу гарячого чаю.

Для відновлення енергопостачання 23-х населених пунктів в 6-ти районах області організовано буксирування техніки аварійних бригад обленерго та доставку фахівців до місць обриву ліній електропередач за допомогою бойових розвідувальних машин МНС та Міноборони.

До лікувальних закладів доставлено 4 породіллі.

На найбільш проблемних ділянках доріг місцевого значення організовано буксирування карет швидкої медичної допомоги та доставку хворих до лікарень.

До школи-інтернату в селі Залісся Кам’янець-Подільського району рятувальниками МНС надана допомога у підвозі хліба для спеціалізованого закладу.

У зв’язку із перевантаженням автодоріг державного значення автотранспортом та ускладненням руху на окремих ділянках МНС переконливо радить громадянам утриматись від виїзду власним автотранспортом.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую