ye-logo.v1.2

Поставили пластикові вікна, а вони течуть...

Суспільство 4836
Фото: http://www.winteh.ru

Поставили пластикові вікна, а вони течуть, стоїть роса, в хаті прохолодніше, ніж було раніше. Вікна з трьома склопакетами, в чому справа?

 Як розповіла менеджер фабрики вікон “Болена”, щоб визначити причини запотівання та зниження температури, потрібно оглянути вікна на місці. Серед багатьох факторів, які впливають на це, є кілька основних.
По-перше, оскільки пластикові вікна герметичні, у кімнаті може збільшуватися волога. Тому, щоб уникнути запотівання, потрібно час від час провітрювати кімнату. По-друге, при монтажі вікон могли встановити підвіконня, що закривають батареї. Це неправильно, бо підвіконня забиратиме частину тепла.
Як повідомила голова правління товариства споживачів Хмельницької області Ірина Назаревич, споживачі мають право вимагати від фірми, яка встановлювала вікна, усунути усі недоліки. Для цього слід звернутися до неї письмово з описом недоліків та вимогою їх усунути.
“Звертатися треба обов’язково письмово, тоді підприємство зобов’язане теж надати письмову відповідь. Якщо вона не відповідатиме законодавству, на фірму можна накласти штраф у десятикратному розмірі вартості товару плюс вартість робіт”, - пояснила пані Ірина.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую