ye-logo.v1.2

Бютівець із Хмельницької облради переміг неконкретних інвалідів у боротьбі за 21 мільйон «Енергоатому»

Економіка 2090
Фото: partnersearch.ru

ВП «Складське господарство» ДП «НАЕК «Енергоатом» 30 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Атоммонтажсервіс» на бетонування площадок та влаштування навісів для зберігання обладнання Хмельницької АЕС вартістю 20,54 млн грн.

Про це з посиланням на «Вісник державних закупівель» повідомляє Наші гроші.

У тендері також брало участь дочірнє підприємство «Фаворит-плюс» Всеукраїнської громадської організації «Союз організацій інвалідів», яке пропонувало виконати роботи за 11,86 млн грн. Однак вдвічі дешевша заявка була відхилена через відсутність ліцензії на протипожежні роботи, тоді як «Енергоатом» не надає згоди на залучення субпідрядників. Також «Фаворит-плюс» пропонувало динамічну договірну ціну і неконкретні матеріали, які будуть застосовуватись, а «Енергоатом» ставив вимогою тверду ціну угоди і вказання конкретних марок матеріалів.

Засновниками ТОВ «Атоммонтажсервіс» (Хмельницька обл.) є Володимир і Сергій Вознюки. Сергій Вознюк є депутатом Хмельницької облради, обраний від «Батьківщини». За останні 5 років фірма отримала державні підряди, в основному на роботи по ХАЕС, на 64,11 млн грн. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую