ye-logo.v1.2

Правильний сніданок за знаками зодіаку

Здоров'я 7656
Фото: chudetstvo.ru

Усім відома приказка, яка радить сніданок з'їсти самому, обід розділити з товаришем, а вечерю віддати ворогу. Саме такий стиль харчування пропагують і сучасні дієтологи всього світу, щоб бути здоровими і тримати себе у формі.

 Між тим для жінок ця крилата фраза може бути ще інформативнішою, якщо вони будуть готувати для себе правильний сніданок за знаком зодіаку. Астрологи запевняють, що кожна людина, залежно від знаку зодіаку і відповідно до стихії, яка його представляє, має не лише свій гороскоп, але й свій певний обмін речовин. Тому, щоб створити свою особисту систему правильного харчування, немає потреби переглядати дієтичний тижневий гороскоп, оскільки всі ці параметри закладені в вас зірками спочатку. До прикладу, ситний сніданок рекомендований для знаків повітря - Близнюків, Терезів і Водоліїв. Саме вони потребують зранку вагомого “підкріплення”, а вечерю, як і належить, вони можуть сміливо віддати іншим. У крайньому разі, якщо голод дуже вже нестерпний, можна замінити вечерю легким салатом або склянкою кефіру.
Показаний сніданок також і знакам Землі - їх стихія є символом стійкості, а як можна міцно встояти на ногах на порожній шлунок? Їм потрібно не лише снідати, а й обов'язково обідати й навіть вечеряти. Причому бажано, щоб навантаження на організм було стабільним, тобто сніданок був схожим на обід, а обід - на вечерю. Одним словом, згідно з гороскопом, основою правильного харчування для таких знаків як Телець, Діва і Козеріг є рівномірність.
Правильний сніданок для знаків Вогню (Стрільця, Лева, Овна) - це відсутність сніданку. Річ у тім, що ранкове поглинання їжі “гасить” їхній внутрішній вогонь, при цьому внутрішня енергія замість того, щоб використовуватися на добрі справи, спрямована суто на перетравлення їжі. Гороскопи рекомендують їм випивати вранці чашку кави, чаю, сік — словом те, що подобається і що більше бадьорить. Також можна з'їсти, до прикладу, бутерброд із рибою. А ось в обід обов'язково потрібно надолужити все, що недоотримали за сніданком - наїдайтеся досхочу, але їжте, не поспішаючи, все ретельно пережовуйте.
Складний випадок із представниками знаків стихії Води. Ракам, Скорпіонам і Рибам рано-вранці потрібно просто пити, і лише годині о 10-11 їсти легкий сніданок. Це може бути йогурт або овочевий салат. Щільний обід їм не потрібен, достатньо одного супу. А ось до вечері є свої окремі вимоги. Вона не повинна бути гарячою і рідкою, оскільки для представників цих знаків дуже важливо зібрати й вивести з організму зайву рідину.

Підготувала Ангеліна ПІДЛІСНА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую