ye-logo.v1.2

У снігу застрягло 40 авто і 6 автобусів

Суспільство 2403
Фото: zaholovok.com.ua

Учора на території Хмельницької області в наслідок погіршення погодних умов ускладнився рух автотранспорту дорогами місцевого значення.

Так, за інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області, поблизу с. Слобідка-Кузьминська Городоцького району в заметі застряг рейсовий автобус, у якому перебувало 23 пасажири, поблизу с. Антонівці Чемеровецкого району застряг автобус з 10 пасажирами, а в Теофіпольскому районі застряг автобус з 25 пасажирами. Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій за допомогою пожежних автомобілів підвищеної прохідності відбуксирували автобуси на розчищені ділянки доріг.

Також, цього дня в Теофіпольскому та Старосинявському районах на автодорогах місцевого значення рятувальники витягнули 3 вантажних автомобіля, 2 трактори та 17 легкових автомобілів, які не могли самостійно виїхати та створили затори.

Рятувальники Красилівського, Старокостянтинівського та Ярмолинецького районів вивільнили з снігових заметів 3 мікроавтобуси, у яких знаходилося 15 чоловік, з них 3 дитини та 11 автомобілів.

Постраждалих в наслідок ускладнення руху транспорту не було.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую