ye-logo.v1.2

Губернатор Ядуха натякнув, чия "відбувальщина" в області не пройшла

Політика 5073
Василь Ядуха вже знає, хто з голів райдержадміністрацій
Василь Ядуха вже знає, хто з голів райдержадміністрацій . Фото: Дмитро Скрипник

Вчора, 28 лютого, відбулася прес-конференція голови Хмельницької обласної ради Василя Ядухи.

"Відбувальщина" не проходить, потрібно робити конкретні справи, – зазначив Василь Ядуха. – Як люди сьогодні відгукується про керівника району ми беремо до величезної уваги. Ми надали можливість кожній людині показати свої здібності і маємо сказати, що той кадровий потенціал, який є, в принципі, виконує поставлені завдання. Проте, сьогодні зовсім інші виклики часу. Деякі керівники не те, що розгубилися, вони вичерпали свій ресурс. Тому, наступного тижня буде подано ряд пропозицій по кадрових змінах до Адміністрації Президента, і будемо очікувати розпорядження». 
За словами губернатора, «вичерпали свій ресурс» 6-7 голів РДА.
Пізніше, відповідаючи на запитання журналістів про роздачу земель окремими головами райдержадміністрацій своїм підлеглим, як це сталося у Городоцькому та Красилівському районах, губернатор зазначив: «що стосується роботи окремих голів РДА, то ми дали дуже принципову оцінку їхнім діям, і наступного тижня ви це побачите у поданні голови облдержадміністрації».
Нагадаємо, чутки про те, що кадрові зміни назрівають, вже тривалий час поширюються коридорами обласної влади.
Якщо ж припустити, що «принципову оцінку» давали за показниками соціально-економічного розвитку, то Дамоклів меч незримо повис над районами, де вони найнижчі.
За результатами комплексної оцінки соціально-економічного розвитку районів Хмельницької області за 2012 рік, найнижчі показники у Полонському, Ізяславському та Ярмолинецькому районах.
Однак, серед журналістів поширюється також думка, що неспокійно мають почуватися й ті голови районів, які забезпечили найнижчі показники на парламентських виборах минулого року. А це, як відомо, Городоцький район з чи не найменшою кількістю голосів за провладну партію, Красилівський із його нібито тиском на сільських голів за «не того» кандидата та Ізяславський – з тієї ж причини. Крім того, під ударом може опинитися голови Хмельницької райдержадміністрації Віктор Коліщак, який напередодні виборів публічно звинуватив губернатора у використанні адмінресурсу.
Чия «відбувальщина» не пройшла, а хто із голів районів і далі працюватиме, покаже час.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую