ye-logo.v1.2

На Хмельниччині сталось кілька ДТП

Суспільство 3006
Фото: pik.ua

Постраждалих госпіталізовано.

Близько 22.00 години у Волочиську 58-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Тойота Прадо», не вибрав безпечної швидкості руху і не впоравшись із керуванням, допустив зіткнення з автомобілем «КАМАЗ», що стояв на узбіччі. У результаті водій «Тойоти» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Волочиської ЦРЛ, повідомляють в УМВС України в Хмельницькій області.
Ще одна пригода сталася в Кам’янці-Подільському, коли по проспекту Грушевського місцевий житель, керуючи автомобілем «Фолькваген-Транспортер», допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес- 300», який рухався у попутньому напрямку. Після цього даний автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Фолькваген», який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фольксваген» отримав тілесні ушкодження, госпіталізований в нейрохірургічне відділення міської лікарні.
Зафіксували і наїзд на пішохода. В обласному центрі житель смт. Деражня, керуючи автомобілем «Сhevrolet»», рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину. Внаслідок наїзду, пішохід отримала тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги була направлена додому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую