ye-logo.v1.2

Поезія комфорту

1909

Бажання гармонії завжди було і залишається притаманним кожній людині. А гармонія у житті починається з житла, в якому ми проводимо якщо і не більшість свого часу, то принаймні значну його частину

 І спостерігаючи за плином життя, ми все більше прагнемо цієї гармонії і все дужче готові віддати, аби відшукати її у собі та в навколишньому світі.
Поезія – це теж гармонія. Яким чином можна поєднати поезію і гармонію в житлі? Дуже просто. І житловий комплекс під ліричною назвою «Пушкінський» - яскраве тому підтвердження. Адже ніхто не заперечить, що приємно жити не лише у сучасній затишній оселі, але в такій, яка при цьому має захоплюючий зовнішній вигляд.
Житловий комплекс «Пушкінський» – це перш за все сімейні будинки. Він розташований у південно-західному районі нашого міста. Це тиха та затишна місцина, яка найкраще підійде для сімей з дітьми. Попри затишок, житловий комплекс має усі необхідні інфрастуктурні переваги: тут і школи, і дитячі садочки, і супермаркети з аптеками, спортивний зал і навіть бібліотека. А це все значно заощаджує час і кошти, адже непотрібно їхати з одного кінця міста до іншого декілька разів на день. Не кажучи вже про переживання, які відчувають усі батьки, очікуючи повернення дітей зі школи, або пізно ввечері з тренування.
Сімейний дім «Пушкінський» - це гармонія витонченого дизайну та комфорту. Його спроектовано з урахуванням потреб усіх ваших домочадців. Особливо зацікавить та стане в пригоді можливість індивідуального перепланування квартири вже на етапі будівництва. Не залишить нікого байдужим і зовнішній вигляд під’їзду будинку, який буде оформлений з використанням елементів класичного дизайну, де головним матеріалом стане натуральний камінь. Повністю закрите подвір'я оснащене надійними та безпечними каруселями, особливо припаде до душі найменшим членам вашої сім'ї. Крім того, на подвір'ї розташовано й комфортні лавки, а в затінку дерев можна проводити приємні години полудневої сієсти або ж надвечір'я.
Якщо ви бажаєте жити не в звичайній оселі, а в такій, яка щодня милуватиме око і душу, якщо вам хочеться щодня із радістю повертатись до власної домівки та знаходити тут давно омріяний затишок і спокій, якщо ви готові створити свою маленьку поетичну гармонію, то житловий комплекс «Пушкінський», безумовно, безумовно створено саме для вас. І справжні поціновувачі естетики не залишаться байдужими, коли на власні очі переконаються у всіх перевагах та особливостях цього будинку. Оберіть квартиру у «Пушкінському» і щодня разом зі своєю сім'єю насолоджуйтесь зовнішнім оформленням власної оселі, довершеністю фасаду і затишком внутрішнього подвір'я.
«Пушкінський будинок» – це поєднання найкращих традицій і прагнень до усього нового та особливого. Це союз «старого, доброго й забутого» з новим, комфортним та інноваційним, союз класики і сучасності. А це і є справжня гармонія. Здійсніть свою давнішню мрію – відчуйте справжню гармонію в житті.
Вже зараз ви можете придбати свою квартиру в сімейному домі «Пушкінський» за ціною 4 600 гривень за квадратний метр. Не втратьте цю чудову нагоду створити власну гармонію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую