ye-logo.v1.2

Як підготувати оселю до Великодня

Культура 2705
Фото: liveinternet.ru

У Хмельницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) пройшло відкрите засідання клубу “Умілі руки”.

 Клуб діє у закладі впродовж багатьох років. Як інформує Хмельницька міська рада, у ньому об’єдналися люди, які власними руками створюють предмети декоративно-прикладного мистецтва – вишивають, в’яжуть шпицями та гачком, займаються ручним ткацтвом та різьбою по дереву. Під час відкритого засідання клубу, на яке завітали близько сорока підопічних територіального центру, учасники клубу розповіли про українські традиції прикрашання оселі до великодніх свят та презентували свої роботи. Член клубу Галина Варенюк провела майстер-клас на тему: “Техніка вишивання хрестиком та релігійна тематика у традиційній українській вишивці”.
Гарним дарунком для клієнтів центру став виступ учасників гуртка “Вишиванка” НВК № 4, які завітали на захід, розповіли про своє захоплення вишивкою та показали свої сповнені світлом та дитячою безпосередністю роботи. Великодні свята – найбільш шановані на Україні. До них готуються з особливим трепетом, їх возвеличують у поетичних рядках. Близька ця тема і членам літературного клубу “Струни душі”, які виступили на заході із власними поезіями. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую