ye-logo.v1.2

Браконьєрську рибу шукатимуть і на ринках Хмельницького

2389

Триває весняно-літня заборона вилову риби та інших біоресурсів на водоймах Хмельницької області.

З 10 квітня на Хмельниччині розпочалася весняно-літня нерестова заборона на промислову, любительську та спортивну риболовлю.
- З метою виявлення, так званих, браконьєрів, які займаються незаконним рибальством на водоймах міста, Хмельницьким міськвідділком міліції створенні оперативні групи. Вони і шукатимуть правопорушників, які нехтують забороною, - розповідає помічник начальника Хмельницького міського відділку міліції по зв'язках із громадськістю Аліна Арнаут.
Як пояснили у Хмельницькому міськвідділку міліції, оперативні групи патрулюватимуть не лише водоймища міста, але й ринки та місця продажу риби.
- До відповідальності за незаконну риболовлю будуть притягнуті не лише рибалки, а й ті, хто продаватиме їхню рибу. Якщо продавці не зможуть відповідними документами довести “законність” риби, то на них також очікує відповідальність. Так, у минулому році ринках нашими працівниками було вилучено чверть тонни незаконно виловленої риби, також 150 метрів риболовних сіток і п'ять екранів, - додає помічник начальника Хмельницького міського відділку міліції по зв'язках із громадськістю.
Безпосередньо під час патрулювання водойм Хмельницького правоохоронці вилучили у браконьєрів 28 кілограмів риби, понад два кілограми раків, шість рибальських сіток та, навіть, один човен.

Віктор ПАЛАМАРЧУК.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую