ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо»: на щастя, у цьому сезоні більше не побачимо

Спорт 2545
Фото: cit.ua

У п’ятому турі Favbet-турніру серед команд другої ліги групи "3" хмельницьке «Динамо» втретє і востаннє програло у Красилові. Цього разу поступилося ялтинській «Жемчужині».

В останній домашній грі футболісти хмельницького «Динамо» у Красилові приймали ялтинську «Жемчужину», з якою у першому колі розписали «мирові» 1:1. За рахунок чого подоляни могли розжитися очками сьогодні не зрозуміло – атака «беззуба», а захист раз по раз давав «тріщини».
Забігаючи наперед, варто відмітити, що головний тренер «динамівців» Вадим Крохан у другому домашньому красилівському матчі відмовився коментувати дії своїх підопічних. Мабуть, Вадим Валерійович уже і сам повірив у те, що його команда нікому непотрібна, а тому його коментарів не вартують ані ті вболівальники, які приїхали у Красилів, ані ті, які у силу різних обставин залишилися у Хмельницькому.
Хоча більше своїм суддівством здивував головний арбітр матчу з Миколаєва Віктор Мамчур. Представник Феміди явно симпатизував кримській команді (Віктор Вікторович, мабуть, готується до відпочинку на березі Чорного моря). Аби заробити штрафний гостям вистачало якомога гучніше крикнути, впасти та скорчити гримасу болю на обличчі і одразу на порятунок «жемчужним» приходив Віктор Мамчур. От тільки для чого топити корабель «Динамо», який і сам успішно справлявся із цим завданням, не зрозуміло.
Та повернемося до самої гри. Саме гості були господарями на красилівському стадіоні «Юність» - розпочали матч активно і володіли ініціативою. Кримчани перегравали хмельничан більше у бажанні, хоча створити по-справжньому гольовий момент у них не виходило, аж поки їм не допомогли самі «динамівці», коли на десятій хвилині дали спочатку прострілити, а Олегу Филю замкнути цей простріл. 0:1. І, як не кричав істерично голкіпер подолян Денис Рильський своїм «бекам»: «Что вы творите?», результат на табло.
Далі суперники грали як і до забитого голу, тобто «Жемчужина» комбінувало поблизу штрафної хмельничан, а «Динамо» усім своїм виглядом показувало, що захищається та гостро контратакуватиме. Найреальніший момент у хмельничан трапився під завісу першого тайму. Георгій Лепетун увірвався у штрафний майданчик ялтинців та пробив. Голкіпер стрибнув… але не варто було, все рівно повз ворота пролетів «смугастий».
По перерві, отримавши настанови від «коуча», уже «динамівці» володіли ініціативою і частенько закривали «жемчужних» на їхній половині поля. Гостей такий хід гри повністю влаштував, контратаки у виконані досвідченого Матвія Бобаля були досить гострими і він не раз повинен був забивати. Двадцятий номер «Жемчужини» пробивав і під поперечину, і по центру воріт, і в «шістку», але свою надійність продемонстрував страж воріт «Динамо». Подвоювати перевагу Бобаль повинен був за декілька хвилин до закінчення основного часу. Матвій відібрав м’яча у Віталій Слищенка, обійшов Володимира Беринду, увійшов у штрафний та пробив, проте його удар взяв воротар.
У компенсований час суперники нічого небезпечного не створили і «Жемчужина» заслужено повезла в Крим троє очок. Хмельничани ж гарантували собі четверту сходинку у такому надзвичайно інтригуючому турнірі як Favbet-турнір серед команд другої ліги групи "3" і лише диво може зрушити їх зі свого заслуженого місця – перші після призового п’єдесталу.
Наступну гру «Динамо» проведе 25 травня у Херсоні проти місцевого «Кристалу».

«Динамо» - «Жемчужина» 0:1 (0:1)
Гол: Філь 10.
«Динамо»: Рильський, Беринда, Горобець, Донгаузер (Яровий 46), Лепетун, Мельник, Слищенко, Солонинко, Тимченко, Шимко (Шеховцев 20), Шуляк.
На заміні: Пославський, Підручний.
«Жемчужина»: Ольшевський, Бахуринський, Близнюк, Бобаль (Суханов 90+1), Гапон (Мельник 82), Ільницький, Ісмайлов, Сердюк, Скидан, Филь (Дяченко 89), Щочка (Столярчук 74).
На заміні: Малюков, Казіханов.
 Попередження: Слищенко 29, Лепетун 79.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую