ye-logo.v1.2

Житло зі смаком

2154

Нещодавно стало відомо, що в південно-західному районі нашого міста будується житловий комплекс під назвою «Сімейний дім «Пушкінський»

 Інтригуюча назва не залишає байдужими хмельничан. Про те, що готує для своїх клієнтів проект з такою цікавою назвою, розповідає працівник «Галереї нерухомості», менеджер з продажу пан Андрій.

- Пане Андрію, перш за все хочеться дізнатись, чому для житлового комплексу була обрана саме така вишукана назва?

- Ми хотіли тим самим підкреслити витонченість дизайну і деяку поетичність нового житлового комплексу. Адже ніхто не заперечить, що саме цього дуже часто бракує в нашому житті. «Пушкінський» – це справжня поезія комфорту. Так би мовити, поезія архітектури, стилю. Це житло, до якого приємно повертатись після важкого робочого дня.

- Новий будинок сімейний. Це означає переваги для тих, хто має дітей?

- Так, перш за все житло у «Пушкінському» стане до вподоби сім’ям з дітьми. Особливо, якщо батьки бажають, аби їхні діти зростали у зручному сучасному мегаполісі й водночас у затишному місці, де не потрібно хвилюватись щоразу, коли ваше чадо йде на прогулянку.

- Ці речі можливо поєднати на сьогоднішній день?

- Безперечно. І саме «Сімейний дім «Пушкінський» яскравий приклад такого поєднання. Житловий комплекс розташований в південно-західному районі міста, що відомий затишком і зручністю для мешканців. Поруч розташована уся інфрастуктура, необхідна для сучасного життя сім’ї загалом і кожного її члена зокрема. Супермаркети, аптеки, дитячі садочки, школи, спортивний зал – усе це практично за рогом будинку. Діти економлять свій час, а батьки – нерви.

- Це все добре, звісно. А як щодо внутрішнього і зовнішнього оздоблення житла у «Пушкінському»? Чи будуть тут приємні сюрпризи?

- Щодо цих моментів, то тут наші клієнти зможуть відчути гармонію дизайну та комфорту сповна. Квартири спроектовано з урахуванням усіх важливих потреб, а побажання індивідуального перепланування квартир можна здійснити вже одразу на етапі будівництва. І кожна сім’я зможе втілити свою маленьку мрію, спланувавши саме те житло, яке найбільш їй до вподоби. Приємною несподіванкою стане зовнішнє оформлення під'їзду будинку. Головний матеріал оздоблення – натуральний камінь. Тому поціновувачі естетики будуть приємно вражені.

- А як щодо подвір’я і стоянки автотранспорту?

Подвір’я повністю закрите, оснащене надійними та безпечними каруселями. Тут же комфортні лавки для зручного та приємного відпочинку. Для автотранспорту заплановано розміщення спеціально облаштованих гаражів. Тому це не стане проблемою для власників авто.

- Отож давайте підіб’ємо підсумки. Квартири в «Пушкінському» – це сучасне житло, розраховане перш за все на яку категорію клієнтів?

- «Сімейний дім «Пушкінський» створено перш за все для тих, хто прагне поетичної гармонії в житті. Для тих, хто радий буде поєднанню найкращих традицій у будівництві з усім новим та інноваційним. Це житло для сучасних людей, які віддають належне класиці і бажають отримувати насолоду від зовнішнього оформлення своєї оселі, довершеності фасаду і затишку подвір’я. Це вибір тих, хто бажає перебувати у вирі життя і водночас знаходити у своїй домівці давно омріяний спокій та затишок. За ціною 4 600 гривень за квадратний метр «Сімейний дім «Пушкінський» стає справжнім втіленням гармонії в житті.

Ліц. АЕ №180942 від 11.12.2012р.

Розмовляв Василь ТУШКО

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую