ye-logo.v1.2

У тролейбуси заходимо під парасолькою

Суспільство 2737
автора
Фото: автора

Поїздка у тролейбусі не гарантує хмельничанам сухості та комфорту

Із погіршенням погоди у Хмельницькому уже традиційними стали порожні сидячі місця у тролейбусах. Ні, хмельничани не відмовилися від тролейбусів, просто оті місця зайняла вода.
Покрівля електротранспорту не витримує натиску зливи, а тому мінімум — це мокрі сидіння, максимум — помита голова у громадському транспорті.
«Та що це таке? І там тече, і там. Хай вже якусь резину натянуть на тролейбуси чи що. Вартість проїзду підняли, а тролейбуси які були, такі і залишилися. Скільки їжджу стільки й тече, хоч парасольку відкривай», - обурюється пасажирка тролейбуса №7, який курсує за маршрутом «Ракове — Катіон».
І дійсно, з даху вода тече як на сидіння, так і на сходи середніх дверей тролейбуса. Подібна ситуація і у тролейбусі №8 — маршрут «Алмаз» - вулиця Примакова».
«Розумієте, наші тролейбуси уже давно віджили свій експлуатаційний термін. Ми ж намагаємося продовжити їхнє життя. Через подібні незручності і втрачаємо пасажирів, але що робити? У цьому році ми зможемо придбати лише два тролейбуси. Я зараз дам вказівку начальнику ДЕПО, аби він переговорив зі всіма водіями і вияснив, які саме тролейбуси протікають», - одразу ж відреагував на звернення директор Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук.
А поки хмельничанам варто набратися терпіння, адже, як повідомляє Український гідрометереологічний центр, дощі у Хмельницькому триватимуть усі будні дні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую