ye-logo.v1.2

«Янукович, Азаров – фашисти!»

Політика 3336

Так сьогодні, 9 червня, скандували учасники опозиційної акція «Вставай, Україно!» у Хмельницькому.

Хмельничани побачили лише лідерів «Свободи» Олега Тягнибока та «Батьківщини» Арсенія Яценюка, а от Віталій Кличко до Хмельницького так і не приїхав. Серед учасників мітингу пройшли чутки, що головний «ударівець» наразі у Німеччині.
Багатотисячна колона розпочала свою ходу від кінотеатру імені Тараса Шевченка, де її очолили Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк.
Самими багатослівними виявилися «свободівці», які не лише звинуватили Миколу Азарова та Віктора Януковича у фашизмі, вигукуючи «Янукович, Азаров - фашисти», але й обрали собі нового Президента України – «Тягнибок – наш Президент!».
«Українська опозиція продовжує Всеукраїнську акцію «Вставай, Україно!», Хмельницька область – це вже є 17-та область, яку ми об’їжджаємо. Ця акція триватиме до того часу поки нам не вдасться зреалізувати наші основні завдання, які ми три опозиційні сили у Парламенті поставили перед собою. Перше завдання – це побороти режим Януковича. Ми прекрасно і чітко усвідомлюємо, що усі біди, які сьогодні є в українській державі, економіці, питанні соціальної несправедливості, національному приниженні – це є наслідок більш ніж трьохрічного правління режиму Партії регіонів і їхніх союзників комуністів. Друге, що треба зробити, змінивши цей режим, врахувати усі негативні моменти минулої боротьби за українську справу і не повернути реваншу диктатури. І третє, надважливе, розпочати процес всеосяжних і докорінних змін в українській державі і суспільстві», - розповів Олег Тягнибок.
«Парламентська опозиція працює не лише у Верховній раді, але й на вулиці. Ми обіцяли людям приїхати і ми їздимо Україною. Минулого разу ми були у Донецьку і нас там гарно прийняли, не дивлячись на ті всі жаливі прогнози, але донеччани також хочуть змін. Сьогодні ми у Хмельницькому. Наступна наша поїздка у Миколаїв», - додав Арсеній Яценюк.
А от Віталій Кличко не приїхав до Хмельницького, хоча "ударівці" запевняли, що хмельничани побачать боксуючого депутата. «Чому він не приїхав? Ви можете задати це запитання його однопартійцям», - парирував лідер «Батьківщини».
Від кінотеатру імені Тарасу Шевченка колона, розгорнувши прапор України, рушила до Дитячого світу, а там повернула до майдану Незалежності. Опозиціонерам не завадив навіть ремонт каналізаційних труб по вулиці Соборній. Як прокоментував один із учасників ходи: «Цю яму влада вирила для себе».
 

Коментарі:

Денис Костріца 30.06.2013 12:06

Віталію, не треба ображати коментаторів, тим більше медичними термінами. Це не кастрація мозку, це - об"єктивний погляд на очевидні речі, які Ви чомусь не розумієте. Від сс-сівців за останні роки хмельничани побачили тільки один корисний вчинок - прибирання території парку Франка

Lilya Vinna 28.06.2013 12:25

Слухайте, вже три тижні пройшло з моменту цієї "чудо" акції, а вона досі в новинах, щось нафталіном вона пропахла, чи це для них, штучно, тримаєте новину на передовій?

Українець Віталій 27.06.2013 17:39

для Дениса.не треба палких кухонних революціонерів.що ти зробив для нашого міста? розгалужений текст підказує кострацію мозга.

Денис Костріца 17.06.2013 23:34

ССволотівцям надали можливість трохи погавкати. Нічого, погавкають та перестануть. В Гамериці вони б вже сиділи десь би в Гуантанамо. А в нас не можна, ми - демократична держава... До чого призвела ця "демократія"? До того, що прикарпатські вуйки оголошують себе всеукраїнським об"єднанням, не без допомоги західних друзів проходять у парламент і зараз марширують вулицями міст. Але вони намахали самі себе. Їхніх "героїв" донедавна розшукував міжнародний трибунал за злочини проти людства. Клоунада з вишиванками в Раді призвела до того, що у Хмельницькому не можна спокійно купити вишиванки, бо одразу питання "Ти що, фашист???". На мітинги вони возять з собою безробітну карпатську молодь, щоб потім з гордістю сказати - буцімто нас було 8-10 тисяч, хоча насправді від сили півтори тисячі. В соціальних мережах вони сворюють неофашистські групи, де вішають лапшу на вуха довірливій молоді. Блокуванням парламенту вони домоглися того, що довгий час не приймався, зокрема закон про кадастрові номери, через що страждали прості люди, які по півроку не могли оформити право власності на нерухоме майно. А тягни**й каже: "Ми на своїй, Богом даній землі" :-) Шановний пане! Бог дав тобі землю у прикарпатській Україні. Навіщо ви розповзлися по всій території? З вами все ясно, ви ще у 41-му зустрічали гітлерівців з хлібом-сіллю, стріляли по євреях у Бабиному яру, масово вбивали поляків. Але будьте добрі, не розповсюджуйте свою "ідеологію" в Україні. Це не патріотизм, це - неофашизм. Обзиваючи фашистами діючу владу, ви якось забули про себе. Прийде час, і українці дійсно повстануть, але повстануть проти вас, шановні добродії. Сподіваюся, ви пам"ятаєте, що було з фашистами у 45-му

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую