ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартував чемпіонат України з пулу

Спорт 2439
billiard.net.ua
Фото: billiard.net.ua

В активі хмельницьких більярдистів уже є перша нагорода.

У середу, 10 липня, у Хмельницькому стартував чемпіонат України з пулу серед юніорів.
 «Чемпіонат України триватиме протягом трьох днів. Дівчата та юнаки змагатимуться у трьох дисциплінах з пулу: «14+1», «8» та «9». Загалом до нас приїхало 29 спортсменів із дев’яти областей України», - розповідає віце-президент Федерації спортивного більярду України з розвитку регіонів Олександр Коліжук.
Сьогодні більярдисти змагалися у «стрейт-пулі», або по-іншому «14+1». До фіналу, який пройде завтра, 11 липня, у юнаків пробилися тернополянин Віталій Свист та львів’янин Віталій Пацура, а у дівчат – киянка Катерина Половинчук та представниця Дніпропетровська Любов Жигайлова.
Здобутки хмельничан на турнірі поки скромні. Лише нашій Аліні Левицькій вдалося пробитися до призерів – вона стала третьою і єдиною представницею прекрасної статті від Хмельниччини. А от юнаків з нашого міста було більше – семеро: Олександр Гара, Олександр Ярмолюк та Олександр Сивець розмістилися на п’ятому-сьомому місцях, Ілля Кисельов, Дмитро Олійник, Дмитро Голоднюк – на дев’ятій-дванадцятій сходинках, а Костянтин Беленький поділив 13-16 позиції у підсумковому рейтингу «стрейт-пулістів».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую