ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартував черговий сезон футбольних надій та розчарувань

Спорт 2678
Фото: автора

У першому турі Другої ліги хмельницьке «Динамо» сьогодні, 14 липня, у спортивному комплексі «Поділля» приймало «Кремінь» із Кременчука.

Уже традиційно кожні півроку хмельничани оновлюють свій склад майже повністю. Ось і це міжсезоння не стало виключенням. У стартовому складі «Динамо» вийшов лише один футболіст, який захищав честь хмельницької команди у весняній частині минулого чемпіонату – Сергій Яровий, решта гравців, окрім місцевих, взагалі невідомі вболівальникам Хмельницького.
Проте, як показав матч, кадрова революція лише позитивно вплинула на гру «динамівців». Хмельничани рідко у чому поступалися гостям, намагалися нав’язувати супернику боротьбу на кожному метрі поля та досить непогано комбінували. От тільки розпочали поєдинок подоляни вкрай невдало. Уже на четвертій хвилині наші захисники не втримали Сергія Степанчука, той вийшов сам-на-сам із кіпером і «розмочив» рахунок. Майже одразу «динамівці» могли відновити паритет, але до м’яча, поданого з лівого кутового, недотягнулися ні Тихон Шевцов, ні Олександр Антонов.
Змарнували нагоду подвоїти рахунок і гості, зокрема Сергій Івлєв, який замкнув простріл у голкіпера. Найреальніша нагода у хмельничан відновити паритет була на 22-ій хвилині Сергій Яровий скинув «смугастого» на Марченко, але Артем з розвороту пробив по центру, де і стояв воротар.
Під завісу першого тайму дубль у гостей повинен був оформляти Сергій Степанчук, принаймні для цього все зробив В’ячеслав Гаді, який обіграв захисника у карному майданчику, змістився праворуч та відпасував у центр на самотнього Степанчука. А от Сергій з «вбивчої» позиції не поцілив у ліву «дев’ятку».
Опісля перепочинку активніше заграв «Кремінь», хоча «динамівці» встигали перекривати усі зони та й час від часу перехоплювали ініціативу, але знову пропустили. Сергію Івлєву, який балансував на межі офсайду, віддали пас на хід і він вийшов на самотнього голкіпера «Динамо» та обіграв його. Ігор Євтушенко, аби врятувати команду господарів від ще одного пропущеного голу, потягнувся до м’яча, але зловив ногу гравця «Кременя». Свисток судді, пенальті і вилучення воротаря. Другий кіпер хмельничан Андрій Ольшевський, який замінив Святослава Данильченка, парирував одинадцятиметровий удар, але «куля» по-зрадницьки опустилася за лінію воріт – 0:2.
«Динамівці» не знітилися, проявили характер і одразу забили гол у відповідь – Богдан Немитов подав кутовий, а Олександр Антонов головою вколотив «смугастого» у рамку воріт гостей. Попри те, що хмельничани грали у меншості, вони на рівних боролися із «Кременем», от тільки по-справжньому гольових моментів біля воріт кременчуцьких футболістів створити не вдалося. Що не скажеш про суперника. На 90+3-ій хвилині Сергій Івлєв добив м’яча, після того як удар головою парирував воротар «Динамо».
Попри те, що хмельничани поступилися із рахунком 1:3, «динамівці» не були хлопчиками для биття і, у порівняні із минулосезонним чемпіонатом, показали хорошу гру. Варто ще врахувати, що «Кремінь» - команда, перед якою стоїть завдання виходу у Першу лігу, а «динамівці» зібралися буквально за день до гри.
Наступний свій матч «Динамо» проведе 20 липня на виїзді проти білоцерківської команди «Арсенал-Київщина».

«Динамо» - «Кремінь» 1:3 (0:1)
Голи: Антонов 64 – Степанчук 4, Шевченко 64, Івлєв 90+3
«Динамо»: Євтушенко, Сабляш, Шевцов, Плосконос, Антонов (Подлюк 87), Немитов (Ярмош 82), Данильченко (Ольшевський 64), Папірович, Феденков (Урюпін 46), Яровий (Горобець 67), Марченко.
«Кремінь»: Олійник, Апришко, Барба, Волошин, Гаді (Кунєв 54, Сумцов 79), Івлєв, Олефір, Пасічниченко, Степанчук (Саркісян 90), Шевченко, Вовкодав (Стебловський 85).
Попередження: Федeнков 42.
Вилучення: Євтушенко 64
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую