ye-logo.v1.2

Власника «Панського маєтка» притягнуто до адміністративної відповідальності

Здоров'я 7190
Фото: vk.com

Але лише через порушення виявлені в утриманні та есплуатації кафе.

Як газета «Є» уже повідомляла, 17 людей, а серед них і дві дитини, опинилися в лікарняній палаті після того, як побували на весіллі, яке відбувалося 20-21 липня у ресторані “Панський маєток” у Хмельницькому.
«Усіх захворілих зі скаргами на підвищення температури тіла до 39 градусів, пронос було госпіталізовано до Хмельницької міської інфекційної лікарні з попереднім діагнозом гастроентероколіт. Медична допомога хворим надається в необхідному обсязі. За попередніми результатами розслідування встановлено, що 20-21 липня 2013 року захворілі святкували весілля у місцевому кафе», - повідомляє прес-служба Державної санітарно-епідеміологічної служби України.
Фахівцями Держсанепідслужби Хмельницької області було проведено комплексне санітарно-епідеміологічне обстеження кафетерію, відібрано для лабораторних досліджень зразки харчової продукції, з об'єктів довкілля взято гігієнічні змиви на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору. Проведено бактеріологічні обстеження працівників закладу.
За результатами обстеження встановлено порушення вимог санітарного законодавства в частині утримання та експлуатації кафе. Головним державним санітарним лікарем Хмельницького винесено постанову про усунення виявлених недоліків, а підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую