ye-logo.v1.2

Елегантна «Чайка» – зразок вишуканого житла

3760

Хмельницький ринок нерухомості багатий на події, тут час не стоїть на місці. Нові проекти завжди привертають увагу тих, хто бажає придбати не просто нове житло, а житло якісне, особливе, вишукане

«Галерея нерухомості», яка завжди тримає руку на пульсі найвизначніших подій на хмельницькому ринку нерухомості, з радістю презентує один з таких проектів під назвою «Чайка».

Будівництво «Чайки» розпочалось декілька тижнів тому в одному з найзручніших мікрорайонів міста – Озерній, а саме на вулиці Кармелюка. Місце розташування житлового будинку було обрано невипадково. Адже хмельничанам відомо, що мікрорайон Озерна – це приклад вдалого поєднання затишку природи та розвиненої інфраструктури, без якої нині мало хто уявляє собі комфортне життя у місті. Саме тут, подалі від набридливої метушні та галасу центральної частини Хмельницького й водночас неподалік від зупинки транспорту, мережі магазинів та супермаркетів, аптек, дитячих садочків, школи і розкриє свої крила маленьке чудо архітектури «Чайка». І перш за все це чудо порадує тих, кому набридли шум та загазованість повітря, адже новобудова зводиться поряд з лісом, тож мешканці будинку матимуть змогу насолоджуватись по-справжньому чистим повітрям.

Однією з важливих рис будинку стало витончене поєднання класичних традицій та сучасних тенденцій в архітектурі. «Чайка» - це своєрідний мікс стилів, такий собі яскравий коктейль. Адже новобудова проектувалась як справжня данина класиці архітектури радянської епохи, водночас з якісним переосмисленням кращих рис фундаменталістики. У «Чайці» можна впізнати характерні риси, що були притаманні тим будинкам, які зводились на початку ХХ століття у Москві та Києві. Але при цьому використання сучасних матеріалів та конструктивних рішень допомагають зробити життя в такому будинку надзвичайно комфортним.

Головна ціль забудовника – зручність та затишність оселі для своїх мешканців. Тому «Чайка» зводиться з дотриманням усіх сучасних стандартів комфорту. Адже коли мова йде про житловий комфорт, то тут не може бути ніяких компромісів. І клієнти гідно оцінять усі переваги новобудови, визнаючи тим самим, що саме «Чайка» має усі підстави для того, аби йменуватись домом високого та елітного класу житла. Не можуть не викликати захоплення усі плюси новобудови. Тут і достатня кількість місць для паркування, і просторий під’їзд і швидкісні безшумні ліфти. Життя в такому домі на кожному кроці наповнене відчуттям справжнього комфорту: звукоізоляція забезпечує максимально низький рівень шуму, утеплення будинку покращує термоізоляцію, а надійна система вентиляції зберігає повітря завжди чистим. Усі ці фактори в сумі роблять «Чайку» неймовірно зручним будинком для проживання.

До уваги клієнтів пропонуються квартири на будь-який смак. Одно-, дво- та трикімнатні квартири з різною площею та можливістю індивідуального перепланування порадують своїм вибором кожного, хто бажає придбати вишукане житло. А завдяки панорамним вікнам, затишним верандам та французьким балконам кожна квартира у «Чайці» стає неповторною та особливою.

Отож «Чайка» – це будинок для справжніх поціновувачів краси та комфорту. Це будинок високої якості. І якщо елітне житло саме для Вас – то поспішайте завітати до «Галереї нерухомості», що розташовується на третьому поверсі ТЦ «Магніт». Адже будівництво «Чайки» відбувається в швидкому темпі, а кількість квартир незначна. Ваш шанс у ваших руках.

Крім того, за детальною інформацією ви можете також звернутись до центру продаж, що розташований на вулиці Кармелюка, безпосередньо біля будівельного майданчика «Чайки». Тут вам нададуть усю інформацію про будівництво й інших новобудов, таких як «Барви», що знаходяться неподалік, чи «Перший парковий» – новий мікрорайон, де вже розпочалось будівництво, включно з проведенням екскурсій на місцях, аби ви мали змогу на власні очі оцінити усю якість будівництва. 

Коментарі:

Сергій 02.12.2015 01:36

Вони вже другу чайку майже закінчили http://novobudova.in.ua/uk/buildings-khmelnitskiy/chaika/

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую