ye-logo.v1.2

Хмельничан навчатимуть, як подорожувати практично без грошей

Суспільство 2994
з архіву мандрівників
Анна та Богдан відвідали 18 країн. Фото: з архіву мандрівників

Подружня пара Анна Думанська та Богдан Місюренко, які нещодавно повернулися із річної мандрівки Азією, поділяться власним досвідом та проведуть лекцію про мандрівки автостопом.

Під час лекції, яка відбудеться 17 серпня у центральній міській бібліотеці, відвідувачі дізнаються, як подорожувати австостопом без або майже без грошей, як поєднувати роботу, відпочинок і подорожі, як економити в подорожі, де ночувати і як пересуватися, як безкоштовно відвідувати музеї та архітектурні пам’ятки та багато іншого. А головне — як подолати страх і розпочати мандрівку.
Лекція супроводжуватиметься фото- та відеоматеріалами.
У Ані та Богдана протягом 14-місячної подорожі, під час якої вони відвідали Китай, Індонезію, Малайзію, Лаос, Камбоджу та ще з десяток країн, накопичився чималий досвід, яким вони бажають поділитися з усіма охочими.
“Особливість наших подорожей — пересування тільки автостопом! Крім того, з дому ми зазвичай беремо гроші тільки на візи, на все інше (їжа, нічліг, проїзд) грошей немає. Мета — не в економії, а в зближенні з людьми і природою, культурою, традиціями місцевого населення. Без грошей люди сприймають іноземця не як туриста, а як гостя і проявляють найкращі свої якості. І кожен день подорожі — ціла пригода, ціле мікрожиття!”, - запевняють Анна та Богдан.
Загалом під час своїх подорожей вони проїхали автостопом майже 87 тисяч кілометрів, відвідали 18 країн.
Зустріч відбудеться 17 серпня у центральній міській бібліотеці за адресою: вул. Подільська, 78 (навпроти торгово-промислової палати і “Офіс-центру”). Початок о 14.00, вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую