ye-logo.v1.2

Привокзальна площа матиме сучасне обличчя

Суспільство 3601
Фото: Дмитра Скрипника

Тут тривають роботи з реконструкції.

 На черговій сесії міської ради на реконструкцію привокзальної площі депутати виділили 1 мільйон 8 тисяч гривень. Проектом передбачено розширити на 3 метри проїзну частину на ділянці від вулиці Шевченка до Проскурівської (залізничного вокзалу) у бік зони відпочинку та очікування потягів. Відповідно до умов ДАІ заплановано перенести на відстань приблизно 50 метрів вперед (у напрямку руху в бік мікрорайону Ракове) зупинку громадського транспорту, влаштувати заїзну кишеню, і, відповідно, перенести пішохідний перехід.
Також планом передбачено реконструювати фонтани. Значну увагу буде приділено озелененню території. Так заплановано упорядкувати газони, досадити нові кущі, дерева та квітники. Також на площі встановлять 15 декоративних ліхтарів, 4 вуличних світильники, нові урни для сміття та лавочки. Старе асфальтне покриття зони відпочинку буде замінено на якісну тротуарну плитку.
Загальна площа території ремонту – 7 500 кв. метрів. Роботи з капітального ремонту та благоустрою території привокзальної площі комунальники планують розпочати тоді, коли визначиться підрядник робіт.

Коментарі:

Сергей Ткач 25.08.2013 01:47

Когда же наконец снесут генделыки , придающие привокзальной площади злачный вид?Или они гармонично вписываются в как бы СУЧАСНЕ ОБЛИЧЧЯ?

 


 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую