ye-logo.v1.2

На Дунаєвеччині перекинулася автівка,

Суспільство 3053
www.postfactum.ks.ua
Фото: www.postfactum.ks.ua

а у Кам'янець-Подільському районі “КАМАЗ” влетів у “Мерседес Спрінтер”.

На Хмельниччині не припиняються ДТП. Так, у Дунаєвецькому районі, поблизу с. Балин, 20-річний житель м. Дунаївці, керуючи автомобілем «Шкода Фаворит», не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля, повідомляє УМВС України в Хмельницькій області. В результаті ДТП пасажир автомобіля, 16-річна жителька м. Дунаївці, отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в травматологічне відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні.
У Кам’янець-Подільському районі, поблизу с. Гуменці, 58-річний житель м. Хмельницького, керуючи автомобілем «КАМАЗ», виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Спрінтер». В результаті ДТП водій «Мерседесу» та його пасажир, отримали тілесні ушкодження.
Ще одна ДТП сталася у Старосинявському район, водій автомобіля «Фіат-Добло», допустив зіткнення з автомобілем «Опель-Кадет», в результаті чого, обидва водії та двоє пасажирів «Опеля», отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до Старосинявської центральної районної лікарні.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую