ye-logo.v1.2

Закони Всесвіту працюють незалежно від того, віримо ми в них чи ні

Суспільство 11008

Чомусь так сталося, що останнім часом більшість із нас за будь-яких проблемах зі здоров’ям чи у сім’ї або в особистому житті, одразу ж кидається по допомогу до так званих екстрасенсів.

 Дехто отримує бажане, дехто розчаровано розводить руками. І не перелічити тих, хто, виклавши за “допомогу” величезну суму грошей, утратив ще й те, що залишилося від здоров’я, спокою та благополуччя.
Однак є невелика кількість людей, знавців від Бога, після спілкування з якими відчуваєш, як до тебе повертається здоров’я та давно забуті щастя, спокій і кохання…
Сьогодні наш гість саме така людина - народна цілителька Клавдія.

- Думаю, багатьох цікавить запитання, чому зараз так багато хворих дітей?
- Напевно, тому, що про долю дитини варто думати не тоді, коли вона вже народилася, а тоді, коли її зачинають. Раніше люди знали, що в піст цього робити не можна. Особливо - у Страсну п’ятницю, оскільки це дуже важкий день. Я бачила людей, зачатих у цей день: їхнє життя це - суцільні трагедії, катастрофи, хвороби, невдачі… Але люди не звертають уваги ні на піст, ні на свята, і в результаті народжуються каліки, потвори, діти з важкими долями.
Важка доля буде і в дитини, якої хотіли позбутися шляхом аборту, а потім передумали, або якої не дуже хотіли. Тому вагітним важливо бути особливо обережними зі своїми емоціями та думками.
Старі люди також не радять вагітним ходити на кладовище, дивитися на покійників, на вогонь. Зараз вважається, що це забобони, але це реально впливає на долю дитини.
Нещодавно в мене був вражаючий випадок. Прийшли дві жінки - мати й дочка - і просять поїхати з ними до лікарні. Поїхала. Виявляється, дитині молодшої жінки немає ще й трьох місяців, а в неї виявили важке захворювання крові. Я подивилася, а там між невісткою і свекрухою - давня ворожнеча. Свекруха настільки колотила в сім’ї молодих, що в домі були скандал за скандалом, причому, на порожньому місці. Вона зробила так, що невістка посварилася навіть зі своєю матір’ю. Молоді прийняли рішення розлучитися. І тут жінка вагітніє. Дитину вирішила зберегти, сподіваючись на лад в родині. Але ж вони не знали, що завдання будь якої-дитини - вирішити проблеми родини, беручи на себе як позитив, так і негатив. І ця маленька істота починає хворіти, і в неї виявляють важке захворювання крові. В результаті - всім членам родини уже не до сварок, вони згуртувалися навколо немовляти, яке таким чином і вирішило проблеми сім’ї.
Але чому хвороба крові? Бо був негатив по крові - усі одне одного ненавиділи і шкодили одне одному. Недаремно в Біблії написано «… бо вони не відають, що творять». А закони Всесвіту працюють незалежно від того, знаєш ти їх чи ні, віриш в них чи не віриш...
А щодо хворої дитини, то взагалі, якщо логічно подивитися на будь-яку проблему, почати розплутувати клубок, можна побачити першопричину цієї самої проблеми. Так само можна її і вирішити. І якщо ці люди зрозуміють, що причина в них самих, у їхній поведінці, якщо вони зміняться, з дитиною все буде гаразд.
- Ми говорили про те, що день зачаття впливає на долю дитини. А чи впливає на неї день народження?
- Звичайно, впливає. Особливо сильний вплив відчувається у березні-квітні та січні-лютому. Люди, які народилися з 13 березня по 13 квітня в молодості дуже схильні до спокус. Народжені з 13 січня по 13 лютого страждають від негативу - усіляких підсипань, вроків, прокльонів. І якщо когось такі речі ледь зачеплять, ці люди можуть постраждати дуже серйозно.
Хоча від негативного впливу потерпають не лише народжені у січні-лютому. Є люди, в душі яких порожнеча. А природа не терпить порожнечі ніде. І якщо немає світла, значить, буде темрява. Як у душі, так і в реальному житті.
Або ще є такі, яким усі заважають. Заважають сусіди, бо ходять по подвір’ю, тож їх клянуть зранку до вечора, дерева, які треба зрубати, собаки, яких потрібно постріляти. У таких людей душа чорна, і вони комфортно почуваються, коли все навколо них чорне - сусіди «повиздихали», собак винищили, дерева вирубали. Але щоб вони знали, негатив тягнеться до негативу, тож потім нехай не дивуються, чому хворіють вони та їхні діти, чому ніде нічого не ладиться, а на старість ті ж самі діти віддають їх в інтернат.
- Ви говорили про тих, хто проклинає. Люди часто цим грішать, особливо старі.
- А ви знаєте, що робити цього не можна хоча б тому, що прокльони мають погану здатність повертатися до тих, хто їх посилає. Ви скажете, що є такі, що проклинають усе життя та їм за це нічого не буває. Але, щоб ви знали, що
перед хворобами і бідами немає рівності. Все залежить від того, що людина напрацювала, тобто, від її заслуг та гріхів. А саме прокляття як бумеранг - долетить обов’язково. Не зараз, так через десять, навіть - п’ятдесят років! Не до тебе, то до твоїх дітей-онуків.
Так що одному прокльон повернеться дуже швидко, іншому - з часом. Але будь-яка руйнівна сила повертається тому, хто її послав. Енергетично слабкі люди, гріхи за якими тягнуться ще з минулого життя, отримують його одразу ж. Я знаю жінку, яка у своєму житті проклинала лише два рази. Вперше, коли її обманув чоловік, якого вона дуже кохала. Коли вона дивилася вслід його машині, плачучи, спересердя повторювала: «Щоб ти не доїхав». Наступного дня «не доїхав» її батько, який поїхав ставити машину і в дорозі у нього стався серцевий напад… Вдруге таке повторилося через 20 років. Її образив керівник - позбавив премії, яку вона заробила своєю старанністю. Жінці було так образливо, що вона від душі побажала шефу, щоб ці гроші пішли йому на лікування. І через кілька днів захворіла сама. Причому дуже серйозно. І на лікування в неї пішла сума, що набагато перевищувала неотриману премію.
Зрозуміло, що людина слабка, і в певних випадках можливий прояв агресії. Тож якщо ви не втрималися і в серцях побажали ближньому поганого, тут же подумки оточіть себе золотим шаром і звідти щиро посилайте усьому світу любов. Так можна уникнути удару у відповідь, бо через любов і світло негатив не проходить.
Бо ми знаємо, що відомі святі, наприклад, Серафим Саровський творили дива любов’ю. Це ми сприймаємо її як емоцію, а це стан свідомості, який творить, зцілює і рятує.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую