ye-logo.v1.2

Хмельничани побачили “Світ очима дитини”

Культура 3103
Фото: Дмитра Скрипника

У конкурсі дитячої фотографії взяло участь 40 юних хмельничан.

Усміхнені і замріяні дитячі обличчя, котики і пташки, пейзажі і натюрморти... Свою творчість у приміщенні фотогуртка “Ракурс” (розташовується у музеї-студії фотомистецтва) представили юні фотографи. За результатами конкурсу, що тривав місяць, журі на чолі із головою Хмельницької обласної організації Національної спілки фотохудожників України Олександром Соленцовим обрало найкращих.
Місця розподілилися наступним чином. У віковій категорії 12-15 років перше місце посіла Любов Мельник, друге — Валерія Коломієць, третє — Влада Гуменчук. У категорії 15-18 років переміг Богдан Драчко-Єрмоленко, друге місце за Андрієм Таранціцею, третє здобув Домінік Палкін. Анастасія Василевська отримала приз міського голови, а Катерина Пташник — професійний фотоапарат за найактивнішу участь.
Активну участь у конкурсі взяли підопічні благодійного фонду “Карітас” - діти із неповних та кризових родин. Вони матимуть змогу навчатися у фотогуртку “Ракурс”.
“Дуже вдячна “Карітасу” за підтримку, за те, що вони повірили у нас, вклали свою любов і надію”, - каже Катерина Пташник. Тепер вона зможе навчатися фотомистецтву і користуватиметься власним фотоапаратом, про який могла лише мріяти. Через 10 років вона сподівається стати відомим професійним фотографом.
Нагороджували не лише учасників конкурсу, а й тих, хто сприяв його організації і проведенню, зокрема представників благодійного фонду “Карітас”, гімназії №2, кам’янець-подільського фотоклубу “Погляд” тощо.
Ксенія ЖУЖА.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую