ye-logo.v1.2

У Хмельницькому закінчилось обстеження пасажиропотоку

Суспільство 2674
Фото: uk.wikipedia.org

“Електротранс” за тиждень перевіз близько 828 тисяч пасажирів.

Для обговорення підсумків була скликана спеціальна комісія, яка обстежувала пасажиропотік у громадському транспорті на міських тролейбусних і автобусних маршрутах, які обслуговує Хмельницьке комунальне підприємство "Електротранс”, зазначають у виконкомі. За результатами обстеження було сформовано новий коефіцієнт співвідношення кількості пасажирів-пільговиків до тих, які сплачують за проїзд, – 1,506. Так, протягом семи днів, під час яких проводилося обстеження, загальна кількість перевезених пасажирів склала 828839 осіб, з них 330705 платних пасажирів та 498134 – пасажирів пільгових категорій.
У ході обстеження кондуктори фіксували кількість розданих та проданих квитків, а працівники планово-економічного відділу ХМКП "Електротранс" щоденно підводили підсумки.
Комісією було затверджено середньозважений коефіцієнт співвідношення кількості безплатних пасажирів до платних – 1,5 та вирішено внести пропозицію щодо його затвердження рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради, щоб зважати на нього у розрахунку відшкодування за перевезення пільговиків.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую