ye-logo.v1.2

Зарплату виплачують частинами

Суспільство 3412
автора
Фото: автора

Читачі газети «Є» повідомили, що у Хмельницькому національному університеті затримали виплату зарплати на тиждень.

У рубрику НарКор читачі повідомили, що у ХНУ затримують заробітну плату, а коштів «по вагітності і пологах» взагалі не дали. 
«У Хмельницькому національному університеті затримали виплату зарплати на тиждень. Коли нарешті сьогодні працівники її отримали, то виявили, що виплатили тільки 40%. Коли буде решта коштів – невідомо, – йдеться у повідомленні читачки, яка підписалася Наталією. – По-третє, накладається ще проблема з виплатами соціальної допомоги. Деякі родини у розпачі, тому що обоє працюють в університеті. Тобто, якщо чоловік отримав 40% зарплати, то вагітні дружини не отримали ні копійки з виплат по вагітності і пологах. Можливо, це й не новина, але ганьба усім, хто не вміє чесно розпоряджатися бюджетом країни».
Ректор університету Микола Скиба зізнався, що затримка з виплатою заробітної плати є, але до кінця цього тижня уся заборгованість буде погашена.
«казначейство перерахувало кошти у загальний фонд, яз якого ми вже виплатили 40% заробітної плати, а в найближчі кілька днів обіцяє перерахувати кошти у спеціальний фонд. Як тільки казначейство перерахує, буде виплачена заробітна плата. На цій неділі буде виплачена вся зарплата – два-три дні».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую