ye-logo.v1.2

«Біцепси-тріцепси»

Спорт 4151

на чемпіонаті України з бодібілдингу та фітнесу, що відбувся цієї неділі в Хмельницькому, тріумфували «заїжджі гості»: херсонець, пара львів’ян та представниця з Одеси

 Вигравали загримованими під засмагу м’язами, сідали на шпагат, робили колесо та демонстрували пружність власних сідниць – це лише частина того, що показали учасники ХХІІІ-го чемпіонату України з бодібілдингу та фітнесу за версією NABBA/WFF (розподіл учасників за зростом). Такої кількості накачаних й рельєфних жіночих та чоловічих тіл сцена театру імені Старицького, яка стала основним місцем подій, напевно, ще ніколи не бачила. Цьогорічний чемпіонат суттєво відрізнявся від того, що відбувся у Хмельницькому минулого року – участь у ньому взяло вп’ятеро більше спортсменів. За звання кращих у майже тридцяти категоріях змагались більше ста учасників з п’ятнадцяти областей України. Вони не лише демонстрували надможливості свого тіла, влаштувавши незабутнє дійство сили та краси, а й дивували усіх присутніх подвійними біцепсами – тріцепсами – «кубиками» пресу – м'язами стегон – найширшими м'язами спини й усього свого рельєфного тіла. Але, незважаючи на насичену програму та помірну вартість квитків – п’ятдесят гривень, глядачів виявилось небагато – зала була напівпорожньою.
Абсолютним переможцем серед чоловіків став херсонець Михайло Лазор. А львів’яни Сергій Карпа та Оксана Кошова – кращими у категорії «Пара». До речі, Сергій також може пишатися перемогою у категорії «Юніори» й «сріблом» у «Чоловіках зростом понад 179 см». А його партнерці Оксані не було рівних у категоріях «Міс бікіні» та «Модель». А у категоріях «Міс фігура» та «Міс фітнес» перемогу здобула одеситка Лариса Кірпічова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую