ye-logo.v1.2

Євромайдан: у Хмельницькому - сотня людей, пісні і дощ

Євромайдан 4922
Фото: автора

Хмельничани хоч і не масово, але долучаються до безстрокової акції протесту.

На майдані Незалежності вже з шостої вечора, часу коли оголосили початок безстрокової акції – Євромайдану – почали збиратися люди, незважаючи на дощ. І вже за півгодини на площі нарахували сотню хмельничан.
Люди, одні підходили, інші – відходили. Хтось йшов додому за парасолькою, а хтось відверто зізнавався, що лише душею підтримуватиме учасників акції.
«Насправді, неважливо яка зараз кількість людей тут, на майдані, бо її мета – засвідчити, що люди не погоджуються з вибором влади», – каже депутат Хмельницької міської ради Олександр Симчишин.
Найактивніші борці за євроінтеграцію вже розбили кілька наметів поблизу «Віри. Надії. Любові». Поруч – свої намети встановила «Свобода».


Хмельничани, одні спілкуються між собою, інші – співають, ще хтось гріється чаєм із термосів.
Хоч акцію й оголосили безстроковою, та все ж, свободівці зізнаються, що основні сили «тримають» на завтра та неділю. Частина активістів поїде до столиці, а частина – залишиться підтримувати європейський настрій у Хмельницькому.

До речі, за попередніми даними, у Кам’янці-Подільському прихильники євроінтеграції теж долучилися до акції протесту.



 

Коментарі:

Ігор 22.11.2013 22:23

Це знов Свобода знайшла привід піаритися? чи інші просто не виставляли палатки? де батьківщина, удар? тож вроді казали що всі опозиційні сили оголошують акцію?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую