ye-logo.v1.2

Провладний нардеп від Хмельниччини засудив владу...

Політика 3490
з архіву редакції
Фото: з архіву редакції

...та «Беркут».

«Сьогоднішні події на #євромайданах показали, що температура в країні зашкалює... І як би цього не хотіла визнавати влада, очевидно, що точку неповернення вже пройдено.
Попереду нас чекає непростий парламентський тиждень. Не виключено, що штормитиме далеко не один місяць...
Але очевидно інше, що влада припустилась величезної помилки у ніч на суботу, коли силою було розігнано мирний студентський мітинг на Майдані. В будь-якому випадку мирний протест - це воля народу. В будь-якому випадку діям беркуту немає і ніколи не буде виправдання. Думаю, цього разу люди не скоро зможуть це забути і пробачити», - написав на своїй сторінці у «Facebook» народний депутат України Сергій Лабазюк, який балотувався до парламенту від 188 округу на Хмельниччині.

Нагадаємо, що рух «ЧЕСНО» у вересні цього року перевірив голосування позафракційних депутатів Верховної Ради VII скликання та за підсумками І і ІІ сесій парламенту відніс Сергія Лабазюка до «умовно провладних» позафракційних депутатів.
 

Коментарі:

Українець Віталій 10.12.2013 09:40

Мешканці області засуджують "завждипоруча" ,за катастрофічний стан доріг.Де гроші які отримала область на ремонт догіг? -можливо пішли на невигідну покупку ШБУ-56 !

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую