ye-logo.v1.2

Хмельницький майдан: мітингувальники закликають блокувати підприємства регіоналів (ВІДЕО)

Євромайдан 4635

До Хмельницького приїхали депутати сільських, селищних міських та районних рад.

На майдані закликають до мобілізації на усіх рівнях: в селах, містах, районих центрах.
«Ми закликаємо усіх до загальної мобілізації, – сказав Олександр Симчишин. – Якщо ми з вами мобілізуємося на кожному майдані, в кожному районному центрі, і якщо тут, у Хмельницькому, стоятимуть тисячі мітингувальників, а в Києві – мільйони, тільки тоді цей час ми використаємо на свою».
Станом на 12.00, на майдані уже присітні майже півтисячі депутатів різних рівнів з обласного та районних центрів.
«Ми приїхали, бо вважаємо, що саме зараз вирішується наша доля і доля наших дітей», – кажуть депутати з Дунаєвецького району.
З трибуни закликають не лише до мобілізації, але й до того, щоб блокувати підприємства, власниками яких є депутати-регіонали. Саме так, до речі, зробили й у Львові.

Суденти Майдан не покидають протягом усього часу безстрокової акції

Сніг Майдану не завада

Депутати Городоцької районної та міської рад теж на мітингу.

Екс-мер Городка, а нині депутат Городоцької районної ради Віктор Хоптинець (на фото - посередині) зізнався, що його колеги сором'язливо опускали очі після того, як не прийняли звернення про відставку уряду та розпуск Верховної ради.

"Ми повинні мати сміливість не тільки вдома, на кухні, але й на сесіях. У нас, в районній раді таке голосування провалили. Коли депутати виходили після засідання, то сором'язливо опускали очі - бо їхні діти також на Майданах. І нам негоже ховатися за спини своїх дітей. Зараз вийшли всі партії і громадяни безпартійні. Більше того, студенти кажуть, що їм не потрібні прапори, вони за Європу. І якраз цей Майдан відрізняється тим, що люди стоять не за особистості, а люди стоять за ідею, за себе", - повідомив Віктор Хоптинець.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую