ye-logo.v1.2

Хроніки Євромайдану у відео. Марш мільйонів + міліцейський понеділок (11ВІДЕО)

Євромайдан 5931

Усі важливі події Євромайдану 8-9 грудня 2013 у відео: «Марш мільйонів» – друге Народне віче у Києві, знесення пам’ятника Леніну, введення військ в Київ

 Нагадаємо, про низку подій, що передувала тому, що ми маємо сьогодні: провал голосування про відставку уряду, арешти та ув’язнення побитих мирних демонстрантів, стягування внутрішніх військ до Києва, повного ігнору подій в країні президентом, який продовжував свої мандри-подорожі світом.

Попередня підбірка відео "Хроніки Євромайдану"

У зв’язку із цим, на неділю, 8 грудня 2013 в Києві було назначено марш мільйонів, на який прийшло ні мало, ні багато - мільйон українців. Звісно, за різними підрахунками називають різні цифри, але для зручності краще зупинимось на цій. 

Звісно ж така подія не могла пройти непоміченою. Сюжет 5-го каналу:

А ось як наш північний сусід висвітлює події в Києві. Для наглядності на реальне відео з майдану наклали голос російської ведучої. Чи вони там лічити розучилися? Відеоколаж:

Це вже не перший сюжет російських телеканалів, які намагаються викривлювати та спотворювати події, що проходять не за їх сценарієм. Особливо в цьому старається Дмитро Кисельов. Саме йому українці вручили оскара в прямому ефірі каналу Россия 24

"Мы тут стоим за денгьги. Нам холодно и ужасно". Або як вам такеґ: "Та вы знаете я просто жил бы в евросоюзе, но не в Украине". Журналістка телеканалу "Дождь" побувала на антимайдані, оранізованому на підтримку Партії Регіонів та президента. Дивіться - дійсно цікаві персонажі :)

Акція проходила мирно та без ексцесів. Проте... Понадвечір найактивніші активісти євромайдану вирішили зробити другу спробу у поваленні пам’ятника Леніну, що на Шевченківському бульварі. Що з цього вийшло дивіться далі:

 

А передував Маршу мільйонів  запальний Free style від Богдана Кутєпова) "Азаров!!!"

Події понеділка показали, що день буде напружений: у Василькові загони спецпідрозділу "Тигр" прорвали блокаду та направилися в Київ. Олег Ляшко спробував їх зупинити

Бійці внутрішніх військ перекрили Хрещатик. Вони вибудували "живий ланцюг" та тримають в руках металеві щити. Кілька міліцейських автобусів перекрили дорогу. Як заявляють керівники групи, вони тут - щоб "забезпечувати охорону порядку".

Вищеописана підготовка зі сторони Беркута не могла скінчитися просто так. Бійці внутрішніх військ, вишикувавшись у кілька шеренг, з металевими щитами зачистили вулицю Грушевського від учасників Євромайдану. Кілька десятків людей намагались чинити опір, та всі спроби зупинити внутрішні війська виявились марними.

 

Чекайте на продовження...

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую