ye-logo.v1.2

У Київ стягнули охорону РАЕС, ХАЕС і 12 тисяч “беркутівців”, – Тягнибок

Євромайдан 3992
svoboda.org.ua
Фото: svoboda.org.ua

За даними опозиції, атомні станції вже залишилися без охорони

“За нашою інформацією, зараз 12 тисяч бійців “Беркута” тут знаходиться. Нам дзвонять з Рівного, з Хмельницького – вже навіть охорону з Рівненської атомної станції та Хмельницької атомної станції зняли і відправили сюди”, – заявив лідер “Свободи” Олег Тягнибок, передає ТВі.

У Хмельницькій атомній електростанції заперечують цю інформацію, розмістивши на власному сайті прес-реліз Держатомрегулювання України.

“Охорона АЕС чітко визначена вимогами Державної системи фізичного захисту ядерних установок та інших об’єктів у сфері використання ядерної енергії. Кількість постів, що знаходяться на промислових майданчиках, робота АЕС та несення служби, відповідно до чинного законодавства не передбачає скорочення особового складу, який несе службу з охорони АЕС при будь-яких обставинах.
Будь-які повідомлення ЗМІ чи окремих осіб щодо питань передислокації, зміни режиму функціонування систем фізичного захисту АЕС, а також перебування військових підрозділів Внутрішніх військ з охорони АЕС за межами ядерних установок не відповідають дійсності”, - йдеться у прес-релізі Держатомрегулювання України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую