ye-logo.v1.2

Любов Демидас: «Мудрий Кінь навчить нас багато чому”

Суспільство 2532
Дмитра Скрипника
Любов Демидас стверджує, що навіть всупереч зіркам людина може багато що змінити у своєму житті.. Фото: Дмитра Скрипника

За східним календарем 2014 рік - це рік дерев'яного Коня.

 Він настає 3 лютого, і це початок значного і швидкого стрибка вперед, стверджує хмельничанка, астролог майже з 20-річним стажем Любов Демидас. За її словами, Кінь каже, що час братися за діло і набирає розгін.

- Однак він може розігнатися і увійти в напружений ритм, тому збільшаться витрати нервової енергії. Кінь розгойдує фундамент існуючих соціальних структур і створює нові ідеологічні течії. Це рік дружби та товаришів, з якими можна розділити ідеали і разом розвиватися.
Якщо додати цифри 2014, отримаємо 7. Вібрація цього числа спонукає нас перемагати почуття самотності та забути образи, дасть можливість ефективного навчання та саморозвитку, допоможе перебороти в собі слабкості і стати мудрішим. Навчить відрізняти правду від неправди, змусить побачити всі наші помилки і покаятися.
- Виходить, що рік загалом буде непоганим. Але бувають дні, коли з самого ранку нічого не ладиться. Чи може людина щось змінити, чи хоча б зменшити негатив?
- Кожен день має свої енергетичні вібрації. Завдання цієї енергії - викликати в людині емоції: як позитивні, так і негативні. Але людина може свідомо регулювати ці емоції: або відповідати негативом на негатив, або ж ігнорувати його.
Найкраще - перевести все на позитив. Наприклад, вас образили в громадському транспорті. Зазвичай ми відповідаємо тим же. А потім весь день почуваємося не дуже добре. Не відповідайте. Краще подумки поспівчувайте тій людині, усміхніться, і тоді енергії негативу зникнуть, бо не матимуть джерела розвитку.
Адже негатив має принцип вихору, який затягує в себе, і якщо додати до вже існуючого хоча б ще трохи, почнеться щось на зразок урагану. Якщо ж ми не “підживимо” його для подальшого розвитку, він затихне.
Але якщо людина вв'язується в конфлікт, цей вихор набирає силу, і тоді можна дійти навіть до фізичної травми, бо, зазвичай, ми в такому стані себе не контролюємо.
Наприклад, 26 грудня був поганий день - у кого боліла голова, кого переслідували невдачі, хто потрапляв у неприємні ситуації. Когось цей день зачепив сильніше, по комусь лише злегка “пройшовся”. Чому так? Тому що все залежить від того, в якому стані знаходиться людина. Є такі, в кому вже наперед запущений вихор негативних емоцій. А в саме цей день він набирав силу.
- Коли Ви складаєте астрологічну карту людини, ви бачите планети, які негативно впливають на саму людину та її долю. А чи можна якось задобрити зірки, щоб оминути трагедії?
- Дивлячись на астрологічну карту Сократа, можна було передбачити, що він мав стати вбивцею. Але він докорінно змінив усі аспекти на протилежні і став особистістю, прославленою у віках.
Якщо людина не знає своєї астрологічної карти, вона може багато чого змінити у своєму житті завдяки традиціям і ритуалам, які можна назвати магією нашого життя, оскільки вони допомагають коригувати його. Тому що в ритуалах, зазвичай, закладено спілкування з природними стихіями. Якщо взяти новорічні, різдвяні традиції (а Новий рік - це початок циклу, коли закладається гармонійний фундамент на весь рік), то свічка допомагає спілкуватися зі стихією Вогню, кутя - зі стихією Землі, ялинка - Повітря, свячена вода - спілкування зі стихією Води.
Коли людина дотримується ритуалів, вона гармонізує в собі стихії, які присутні всередині кожного з нас.
Коли ми говоримо про вихор негативу, це значить, що людина настільки розкрутила стихію повітря, що її треба чимось вгамувати. Тому ми і ставимо ялинку, яка гармонізує емоції, збільшує позитив і зменшує викиди негативу. Словом, гармонізує стихію повітря всередині людини.
Якщо людина запалює в собі стихію вогню, вона стає агресивною, провокує скандали та бійки... Дивно, але іноді вона сама не усвідомлює, що чинить неправильно, бо робить це несвідомо.
Привести таку людину до ладу допоможе магія святої води. Її можна пити, нею можна кропити, в ній можна купатися. Для цього на Водохреща люди і занурюються у воду, яка того дня стає свяченою.
Якщо в людині сильно розвинута стихія Землі, для неї найголовніше - гроші та матеріальні цінності. Таким раджу хоча б іноді ділитися з нужденними. У цьому випадку настає баланс між матеріальним і духовним, і тоді мине депресія, налагодяться здоров'я та стосунки з людьми.
Якщо проігнорувати цю пораду, і не ділитися з біднішими, Бог сам візьме. Але набагато більше: відбере когось із рідних, або у людини щось вкрадуть... Господь дбає про всіх своїх дітей і навмисно створює певні ситуації, щоб врятувати свої творіння. Одних - від злиднів, інших змусить змінити цінності і замислитися над своїм вчинками.
Стихія Води проявляється депресіями, слізьми, які можна стримувати іншими стихіями. Запаліть свічку (камін), посидьте біля відкритого вогню, який висушить зайву воду, і стане легше. Дуже добре робити це не на самоті, краще, якщо разом з вами біля вогню посидять ваші рідні.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую