ye-logo.v1.2

Смерть Олега Крушельницького була миттєва, - експерт

Суспільство 4330
«Toyota RAV 4», на якій Дмитро Червонюк на смерть збив Олега Крушельницького.
«Toyota RAV 4», на якій Дмитро Червонюк на смерть збив Олега Крушельницького.. Фото: pravda.com.ua

Тілесних ушкоджень загиблому завдав лише автомобіль Дмитра Червонюка.

Ймовірність того, що Олега Крушельницького спершу зачепив чорний «джип», який так і не був встановлений, після якого загиблий налетів на «Toyota RAV 4» Дмитра Червонюка на черговому судовому слухані спростував завідуючий відділу судово-медичної експертизи трупів обласного бюро судово-медичної експертизи Олександр Каплевський.

Допитували Олександра Каплевського майже півтори години, особливо наполегливими були захисники Дмитра Червонюка.

«Чи можете ви категорично стверджувати про те, що всі тілесні ушкодженні Крушельницького утворені у результаті контакту лише з автомобілем «Toyota RAV 4», - допитувався в експерта адвокат обвинуваченого Вадим Кащенко.

«За обставинами, які мені були відомими під час проведення експертизи, з тих даних, які я отримав під час дослідження тіла, те, що я бачив під час огляду транспортного засобу, і читав протокол, я можу ствердно відповісти на це запитання. Я виключаю можливість, що до контактування із автомобілем «Toyota RAV 4» пішохід контактував із іншим транспортним засобом», - заявив завідуючий відділу судово-медичної експертизи трупів обласного бюро судово-медичної експертизи.

Олександр Каплевський у засі суду на прикладі іграшкового автомобіля продемонстрував усі можливі варіанти зіткнення автівки «Toyota RAV 4» з Олегом Крушельницьким. На думку експерта, відповідно до отриманих травм загиблого та вм’ятин автомобіля, транспортний засіб Дмитра Червонюка був єдиним, який наніс ушкодження 26-річному Олегу.

Як повідомив експерт, помер Олега Крушельницького від отриманих травм миттєво.

«Перший удар нижче центру ваги – ушкодження гомілки. Далі закидання тіла на автомобіль та ушкодження правої половини тіла – переломи ребер, правої плечової кістки і інше. При контакті головою до лобового скла утворився кільцеподібний перелом основи черепа. Дуже специфічний перелом гомілки, практично як з підручника про «бампер-перелом» і перелом черепа. Голова настромилася на хребет і нижня частина черепа була вбита у вигляді кільця у середину. Смерть настала миттєво, тому що у цьому відділі розташовані центри дихання, серцебиття», - пояснює експерт.

На завтрашньому судовому засіданні, 10 січня, допитають ще трьох свідків, а також вивчатимуть фото і відео дорожньо-транспортної пригоди з відеореєстратора.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую