ye-logo.v1.2

Хуліганам, які напали на міліціонерів у Старокостянтинові, «світить» в'язниця

Кримінал 2919
Фото: korrespondent.net

Щодо них відкрите кримінальне провадження.

«Наразі стосовно затриманих відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною другою статті 296 — хуліганство. Санкції статті передбачають обмеження волі терміном до п'яти років або ув'язнення строком до чотирьох років. Розслідування обставин вчинення кримінального правопорушення триває. Що ж стосується правоохоронців, які застосували зброю, то правову оцінку їхнім діям у встановленому законом порядку дасть прокуратура», - прокоментувала прес-секретар обласного управління Державної служби охорони Альона Шибунько.

Нагадаємо міліціонерам, аби вгамувати натомп забіяк, довелося прострелити ногу одному із чоловіків.

Правоохоронці спробували заспокоїти громадян. Але у відповідь трійця заколотників взялася провокувати натовп до силових дій проти міліціонерів. Хулігани почали нападати на бійців, смикати за одяг, навіть спробували вирвати табельну зброю. Одна з дівчат вчепилася зубами у руку міліціонера, прокусивши йому палець.

"Оцінивши ситуацію та побачивши реальну загрозу, міліціонери попередили про застосування зброї. Однак це не допомогло. Наступним кроком співробітників міліції стали попереджувальні постріли в повітря. Але і вони не вгамували «провокаторів». Тоді патрульні змушені були застосувати зброю на ураження і один з найбільш агресивних провокаторів отримав кулю в ногу. Лише після цього натовп притих. Правоохоронці надали першу медичну допомогу пораненому і затримали трьох підбурювачів. Затримані чоловіки виявилися раніше судимими за різні злочини", - додає Альона Шибунько.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую