ye-logo.v1.2

Браконьєрів «здав» їхній же собака

Кримінал 2675
transkarpatia.net
Фото: transkarpatia.net

У Ярмолинецькому районі міліціонери затримали двох мисливців.

Працівники державного підприємства «Хмельницьке лісомисливське господарство» патрулювали Михайлівське лісництво та помітиили автомобіль «Нива», який стояв посеред кукурудзяного поля. Спочатку лісничі подумали, що то люди качани ламають, проте, наблизившись, почули неподалік собачий гавкіт.
Майстер єгерської дільниці разом з лісничим пішли на гавкіт, який вивів їх до браконьєрів. Один із зловмисників, прихопивши рушниці, дременув у кукурудзу, а інший тим часом підібрався до «Ниви» і теж якнайшвидше почав тікати. Побачивши, що самотужки не впораються, працівники лісомисливського господарства викликали слідчо-оперативну групу Ярмолинецького райвідділу міліції. Спільними зусиллями правоохоронці перехопили мисливського собаку втікачів, на ошийнику якого був прикріплений GPS-навігатор.
Браконьєри, побачивши на приймачі, що їхній собака не рухається, змушені були повернутися, щоб забрати його. Правоохоронці затримали браконьєрський дует на місці. Стосовно зловмисників були складені адміністративні протоколи за порушення правил використання об’єктів тваринного світу. Суд оштрафував зловмисників на 1020 гривень кожного.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую