ye-logo.v1.2

Вбив жінку та викинув тіло у річку

Кримінал 2990
Фото: doba.te.ua

У Хмельницькому міліціонери розкрили жорстоке вбивство.

Тіло мертвої жінки випадково знайшли двоє друзів, які підшуковували собі місце для купання на Водохреща. У воді, за кілька метрів від берега, юнаки побачили чималий пакунок. Сподіваючись виловити щось цінне, молодики доклали чимало зусиль, щоб витягти знахідку на берег. Але перше, що вони побачили, була… жіноча нога, яка висунулась із сумки. Приголомшені такою знахідкою, молоді люди одразу зателефонували до міліції.

«Потерпілою виявилась 30-річна хмельничанка, яка вела дещо аморальний спосіб життя, незважаючи на те, що виховувала двох малолітніх дітей трьох і десяти років. Особу жінки встановили доволі швидко, адже вона вже декілька днів перебувала в розшуку як безвісти відсутня», - розповідає помічник начальника Хмельницького міського відділу із зв’язків з громадськістю Аліна Арнаут.

Впродовж доби правоохоронці встановили й основного підозрюваного у жорстокому вбивстві - 35-річний співмешканець вбитої, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками.

Досудове слідство з’ясувало, що причиною вбивства стала звичайна побутова сварка. Чоловік не витримав образ своєї співмешканки і в пориві гніву задушив її. Тіло зачинив у одній із кімнат квартири, а сам, щоб не викликати підозри, розважався з друзями у сусідній. Більше того, ввечері душогуб спокійно забрав із садочка трирічного сина загиблої і привів його додому, де лежало тіло матері хлопчика.

Наступного дня чоловік вирішив «прибрати» сліди жорстокого злочину. Придбавши велику господарську сумку, він склав туди тіло і на таксі відвіз до річки. Для певності обтяжив сумку камінням та скинув у воду. Сам же звернувся до правоохоронців із повідомленням про зникнення співмешканки.

«Наразі чоловік перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального Кодексу України - умисне вбивство, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’ятнадцяти років», - повідомив начальник Хмельницького міського відділу Василь Птащук.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую