ye-logo.v1.2

На проспекті Миру та Старокостянтинівському шосе закрили підпільні гральні зали

Кримінал 2312
Фото: mvs.gov.ua

Правоохоронці підрозділу по боротьбі з економічною злочинністю Хмельницького міського відділу з початку 2014 року вилучили 56 «одноруких бандитів», шість покерних столів та рулетку.

Три підпільні зали з гральними автоматами знаходилися на проспекті миру та Старокостянтинівському шосе у Хмельницькому. Потрапити до них могли лише добре перевірені постійні клієнти.

«Наразі правоохоронці встановлюють власників незаконного бізнесу, який уже давно заборонений у нашій державі, і в черговий раз попереджають охочих до протизаконного швидкого заробітку про кримінальну відповідальність», - розповідає помічник начальника Хмельницького міського відділу із зв’язків з громадськістю Аліна Арнаут.

Кримінальне провадження розпочате за статтею 203-2 частиною першою - зайняття гральним бізнесом. Санкції передбачають штраф до 560 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

За офіційними даними у 2013 році лише у Хмельницькому правоохоронцями сектору по боротьбі з економічною злочинність припинено діяльність 30 залів ігрових автоматів, вилучено близько 300 гральних автоматів, три рулетки та сім покерних столів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую