ye-logo.v1.2

В Україні діє 20-30 «ескадронів смерті», йде відверте полювання на активістів (ВІДЕО)

Євромайдан 3907

А ситуацією керує ФСБ, абсолютно ігноруючи Януковича

«Справу в свої міцні, впевнені, чисті руки взяли московські чекісти. Як колишній офіцер спецслужб, я про це отримую інформацію з багатьох сторін», – заявив військовий експерт, психолог Олексій Арестович на телеканалі «ZIK», відзначає «Цензор.НЕТ».

За його словами, в Украні ФСБ сидить цілими управліннями, під виглядом всіляких проросійських патріотичних організацій, бійцівських клубів тощо. «І в певному сенсі заручником всіх цих фсбшніх ігор став весь народ України, включаючи нашу владу, і навіть президент -  адже вони не враховують його інтереси. Вони грають свою партію», – підкреслив Арестович.

Він звернув увагу на те, що за почерком вбивства львів'янина Юрія Вербицького професіонали визначили – це робота людей, які займалися подібними речами на Кавказі. «Зроблено чисто, акуратно, без слідів. І методи, і стиль нагадують ті «ескадрони смерті», які діють на Кавказі. Ігор Луценко також розповідав, що люди, які його допитували, абсолютно не орієнтуються в ситуації і розмовляють з характерним російським акцентом... Думаю, що і серед «Беркуту», і в натовпі працюють російські фахівці. Ми про це можемо судити за непрямими ознаками, наприклад, за зневагою до нашої національної символіки, за тим, як б'ють журналістів, як знущаються над полоненими», – каже експерт.

«Те, що у нас працює ФСБ, означає, що Кремль, Росія цілеспрямовано придушують українську революцію», – вважає Арестович.

 

Джерело: http://censor.net.ua/video_news/267952/

Коментарі:

Українець Віталій 30.01.2014 12:32

Огонь на ураження по ССО.

Муля 27.01.2014 23:20

Російські ССО уже в Миколаєві?

Муля 27.01.2014 23:15

Надійшов наказ? Україна?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую