ye-logo.v1.2

П’ятеро поранених, один загиблий (ФОТО)

Євромайдан 11378
Фото: Дмитра Скрипника

Такі результати спроби захоплення приміщення СБУ у Хмельницькому

Нагадаємо, вдень біля приміщення Хмельницького СБУ зібралося чимало людей, які намагалися проникнути всередину, вибиваючи скло на вхідних дверях. З приміщення пролунали постріли, в результаті яких одну жінку та двох чоловіків було поранено. Жінка досі перебуває у реанімації Хмельницької міської лікарні, її стан, за словами лікарів, критичний. 16-річний хлопець, доставлений у лікарню з пораненням стегна, також у важкому стані. Ще один чоловік перебуває у відділенні хірургії.

Штурмувальники також намагалися проникнути на територію СБУ. Вони використали два тролейбуса у якості барикади перед центральним входом до приміщення. Ще двома троллейбусами вибили бічні ворота з вулиць Свободи та Театральної, відповідно.

Увечері штурмовики почали застосовувати бруківку та коктейлі Молотова, кидаючи їх у вікна. З територї СБУ знову відкрили стрілянину, в результаті якої трьох чоловіків було поранено. Один з них був поранений у руку, але після перев’язки він повернулся до лав штурмовиків. Двох інших, з серйозними вогнепальними пораненнями, доставили у міську лікарню. 21-річний хлопець, який був поранений у голову, невдовзі помер. Інший, з пораненням у ногу, досі в лікарні. Йому було зроблено операцію.


Крім того, як зазначають очевидці, увечері у натовпі, в результаті провокації троє людей постраждали від газу, розпиленого з газового балончика. 

За словами лікарів, постраждалим під час стрілянини потрібна кров. Кров можна здати у міській лікарні завтра, 20 лютого, з 9 години ранку. Кров можна здавати будь-якої групи, попередивши, що це кров для постраждалих біля СБУ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую