ye-logo.v1.2

У Києві померли двоє активістів з Хмельниччини (ОНОВЛЕНО)

Євромайдан 5473
Фото: Reuters

Це вчителі зі Старокостянтинова та Шепетівки

Сьогодні стало відомо, що під час останніх подій у столиці, серед десятків померлих, є активіст із Шепетівки. За попередніми даними прізвище чоловіка Микола Дзявульський, 1958 року народження, вчитель географії та біології, член ВО "Свобода".

Микола Дзявульський був застрелений 20 лютого на вулиці Інститутській. 

"Сьогодні вранці в Києві на майдані був убитий Микола Дзявульський. Знаю його як дуже чудову людину, чесну , порядну і відповідальну. Такі як він не зраджують і не здають. Не можу стримувати сліз. Гинуть самі кращі люди. Світла память тобі, побратиме! Ти все життя був великим патріотом і боровся за вільну незалежну Україну. Ти її любив як міг любити справжній син своєї Вітчизни. Низько схиляю голову перед тобою і десятки тих, хто поклав свою голову в цій "війні" добра і зла. Буду памятати тебе завжди. Таких не забувають", - написала на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук громадська активістка Наталя Рохова.

Також у списках померлих значиться Сергій Бондарчук, 1961 року народження, зі Старокостянтинова Хмельницької області. Сергій Бондарчук вбитий 20 лютого на вулиці Інститутській  у столиці. Він був вчителем фізики та паралельно головою Старокостянтинівської міської організації  ВО «Свобода». 

Ще один хмельничанин на прізвище Кравчук поранений, йому перебило ноги. Усі деталі намагаємося з’ясувати.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую