ye-logo.v1.2

Начальника СБУ відвозять до військової прокуратури (ВІДЕО)

Євромайдан 4812

Туди його доправили автозаком

Нагадаємо, Віктор Крайтор написав рапорт на Майдані. А в залі засідань активісти змушують його написати ще один.

"Прошу звільнити мене з органів СБУ, у зв'язку з подіями, що сталися 19.02.14 року, та призвели до загибелі людей. Всю відповідальність по вказаним подіям беру на себе в повному обсязі за відданя наказу на застосування зброї" - таку заяву уже екс-начальник СБУ зачитав із трибуни у залі засідань обласної ради.

Там же його затримали представники прокуратури.

"Ми його офіційно затримуємо і відправляємося з ним у розташування військової частини для складання першочергових слідчих дій. Далі особа перебуватиме у кімнаті тимчасового перебування" - повідомив процедуру слідчий обласної прокуратури Валентин Порушник.

Коментарі:

Владимир 21.02.2014 12:53

Він виконував свій обов"язок згідно Устава! Як би "гарячі голови" не підштовхували, цього не сталося б...( Іх би теж в цей автозак. ... Поки ми все рушимо! ... І це печально.

Муля 21.02.2014 02:53

А от на Волині на бік народу перейшли УСІ силові структури

 ВІДЕО: http://www.youtube.com/watch?v=7erImef2fuY

 Керівники обласної міліції, прокуратури, СБУ та обласної ради підписали спільну заяву про те, що будуть сприяти забезпеченню порядку на Волині.

 Про це вони офіційно оголосили під час позачергової сесії обласної ради. Цієї ночі ?#‎Луцьк? патрулюють близько 250 міліціонерів та громадських вартових. У кожній групі від 4 до 6 чоловіків. Вартові мають розпізнавальну пов’язку на рукаві - жовто-блакитну стрічку. Також вони не носять масок і балаклав. Тобто цієї ночі і міліціонери, і вартові, серед яких афганці, десантники та ветерани МВС вбрані у цивільне.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую