ye-logo.v1.2

“Лімузин” Ядухи пустять з молотка

Суспільство 3386
Фото: glavcom.ua

А виручені гроші підуть на соціальні видатки.

Про це повідомив новоспечений голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар.

“Я дав розпорядження керівнику комунального господарства зібрати документи на наступну сесію обласної ради для підготовки автомобіля “Audi A6 Limousine” на продаж. Це буде оформлено аукціоном, автомобіль не продаватимуть по заниженій вартості, так як було з попередніми машинами. Ціна буде така, яку заплатять люди. Можливо придбають за 500 тисяч гривень, можливо за 480 тисяч гривень, а можливо хтось захоче купити як раритет і заплатить більше. Час покаже. Готові продати автомобіль Ядухі, але, як ви розумієте, за державні кошти легше купувати, аніж за свої”, - розповів голова облради Іван Гончар.

Кошти, які будуть виручені за “лімузин”, планують пустити на соціальні видатки.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року комунальне автопідприємство Хмельницької обласної ради придбало “Audi A6 Limousine” за 500 тисяч гривень для обслуговування місцевих чиновників, у тому числі колишнього губернатора Хмельниччини Василя Ядухи.

“Обласна державна адміністрація дійсно користується послугами комунального автопідприємства обласної ради. Я би не назвав це марнотратством. Ніякого зловживання я тут не бачу, тим більше автомобіль не є класу “S”, великим “джипом” чи тому подібне. Якщо мені потрібно буде кудись далеко їхати і не буде іншого автомобіля, то я обов'язково ним скористаюся”, - пояснив тоді Василь Ядуха.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую