ye-logo.v1.2

Земельних ділянок у Хмельницькому продали на 573 тисячі гривень

Економіка 3783
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Коштів надійшло майже у п'ять разів більше від початкової вартості.

Під час аукціону, що відбувся у міській раді, право оренди виставлялося на 12 ділянок у Хмельницькому, продали — 10. На одну ділянку (вулиця Чорновола, 129/1, під комерційну забудову) не надійшло жодної заявки, по іншій (вулиця Пілотська, 6/1б) аукціон відбудеться 18 березня, оскільки учасникам потрібно дооформити документи.
“Аукціон був досить цікавим та успішним, у міський бюджет надійдуть значні кошти, - розповів директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Володимир Швець. - Виявилося, що найменшим попитом користуються ділянки під будівництво багатоповерхових будинків, найбільшим — землі, що розташовуються близько до автомобільних доріг, наприклад, ділянка по вулиці Трудовій, 9/3 неподалік від Південного Бугу. Право на її оренду продали за понад 180 тисяч гривень (стартова ціна — 17238 гривень)”.
Також запеклі торги відбулися за ділянку під індивідуальну забудову по провулку Молодіжному, 7. Право на її оренду придбали за 64 тисячі гривень, що майже у 19 разів більше від початкової вартості (3381 гривня).
Загалом в аукціоні взяло участь 39 учасників.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую