ye-logo.v1.2

Автокрадія видали медичні рукавички

Кримінал 2568
Фото: mvs.gov.ua

Народна самооборона разом із правоохоронця затримали 20-річного автомобільного крадія.

Підозрілий автомобіль працівники Державтоінсекції помітили близько опівночі. «Опель Кадет» рухався по проїжджій частині з вимкненими фарами. Наряд правоохоронців зупинив порушника для перевірки.
“Яким же було здивування правоохоронців, коли вони побачили самого водія — він сидів за кермом в одноразових медичних рукавичках. Звісно ж, жодних документів на автомобіль пред’явити він не міг, проте свою причетність до крадіжки категорично заперечував. Крім того, із салону було чути різкий запах алкоголю”, - розповідає речник Державтоінспекції Михайло Полагів.
Коли молодик зрозумів, що усі докази свідчать проти нього, вискочив із автомобіля через пасажирське сидіння і намагався втекти, але був затриманий Народною самообороною.
Автомобіль міліціонери повернули власниці, а от щодо правопорушника відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 289 - незаконне заволодіння транспортним засобом. Хлопцемі “світить” штраф 20400 гривень або обмеження чи позбавлення волі терміном до п'яти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую