ye-logo.v1.2

Дієвість препарату хмельницького винахідника Миколи Савчука визнана офіційно

Здоров'я 5686
http://zdravo.by/
Фото: http://zdravo.by/

У «Сімейній газеті» (№ 46 за 14 листопада 2013 року) вийшла стаття «Микола Савчук: «Коли вже втратив надію, мені далися знання, як подолати хворобу».

 В матеріалі йшлося про препарат, запатентований винахідником із Хмельницького, який зумів подолати власне захворювання.
Причому, першим, на кому Микола Андрійович опробував препарат, був він сам. А сталося так, що 15 років тому в нього розвинувся панкреонекроз. Допомогти могло лише оперативне лікування. Однак, як він дізнався, летальність при такому захворюванні становить приблизно 80 відсотків.
… Біль не відпускав ні на хвилину, і чоловік звернувся до Бога. І в якийсь момент зрозумів, що робити і як вилікуватися. В домашніх умовах виготовив ліки і вже на третій день, після місяців дикого болю, який викликала навіть ложки каші – на воді і без солі, їв смажену на салі яєчню! «Зараз я нормально їм, нормально п’ю, – розповідає пан Микола. – Можу навіть чарочку перехилити. Палю, ще й добре, і каву п’ю відрами. А тиск у мене – 120 на 80».
Микола Андрійович допоміг не лише собі, а багатьом людям, котрі звернулися до нього по допомогу.
А наприкінці січня 2014 року фактична дієвість препарату Миколи Савчука БіоСЕСС був визнаний МОЗ України. «Препарат позитивно впливає на кровообіг та стан крові, - каже винахідник, - попереджуючи виникнення судинних патологій: інфаркти та інсульти, ниркову недостатність, цукровий діабет, хвороби шлунково-кишкового тракту (панкреатит, виразки), щитовидної залози, хвороби опорно-рухового апарату…
Причиною багатьох хвороб є атеросклероз - відкладення на судинах атеросклеротичних бляшок.
«На відміну від лікарських засобів, які застосовує офіційна медицина, препарат розрахований на відновлення функцій самого організму, – каже пан Микола. – Але головне навіть не це! Досі, як мені відомо, ще нікому не вдавалося знизити рівень С-реактивного білка (СРБ), який відображає стан судин і рівень загрози серцево-судинними захворюваннями.
Поясню, що рівень СРБ відображає стан судин. Тобто якщо в судинах виникає виразка чи, можна сказати, рана, яка не заживає, на кожну з таких виразок у крові збільшується рівень СРБ. І чим більша їх кількість, тим вищий СРБ. Періодично від цих виразок відривається згусток крові, а це вже пряма загроза життю, якщо закупориться судина в серці чи в головному мозку.
Далі. На місці, де виразка то затягується, то знову проривається, утворюються рубці. Багаторазові нашарування таких рубців закупорюють судини. Орган, який недопостачається кров'ю, хворіє. І якщо це - підшлункова залоза, шлунок, руки та ноги, то ще можна якось пристосуватися, якщо ж страждають серце та мозок...
Якщо зменшується СРБ (а препарат сприяє саме цьому), значить заживають рани, ішемовані місця судин під тиском крові розтягуються, і кровообіг поновлюється. Можна сказати, що це шунтування усіх місць звуження судин без операції і без шунтів. І що важливо – навіть коронарних судин.
А відновіть кровообіг, і до 80 відсотків хвороб відступлять.
І ще одне. Жодна людина не померла від старості. Люди помирають від зношеності артерій та вен, а вже звідси – і старість, яка й визначається станом судин. І якщо у вас болять ноги, якщо вас турбує стенокардія, крутиться та болить голова, ви не можете їсти те, що хочеться, – все це атеросклероз.
Препарат має природне походження. Це ДНК, відібране з двостулкових молюсків та приготоване для сприйняття його організмом.
… До речі, забивання судин викликає і онкологію, оскільки, коли починає формуватися пухлина, імунна відповідь не спрацьовує, бо немає можливості потрапити до джерела подразнення. Це вже потім, при вазі 1 грам, вона формує собі посилений кровоток. Але при такій кількості атипових клітин власна імунна система, на жаль, стає безсилою. А тому, якщо проводити профілактику атеросклерозу раз-два на рік, судини будуть чистими, і ні атеросклероз, ні багато інших хвороб вас не потривожать».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую