ye-logo.v1.2

Переможець шоу “Я — артист” - відомий. У Сан-Ремо поїде дунаївчанка (ФОТО)

Культура 4993

Після гарячих дебатів, журі прийняло рішення віддати перемогу 10-річній Поліанні Рижак з Дунаївців.

Близько чотирьох місяців пройшло з моменту відбору талантів до фінального гала-концерту телевізійного шоу “Я — артист”. Боролися за перемогу понад сто артистів, але до півфіналу пройшла лише тридцятка, до фіналу й того менше — половина.
На гала-концерті у театрі Старицького яблуку ніде було впасти - глядачі повністю заповнили його і навіть могли вплинути за “роздачу слонів” талантам, адже саме люди обирали “Улюбленця глядачів”.
Після обов'язкової програми — виконання однієї пісні талантами Хмельниччини — журі пішло вирішувати долю переможця, а глядачі визначали свого фаворита. Хоч перерва і затягнулася, але суддям не вистачило понад півгодини, аби назвати тріумфатора.
“Журі досі сперечається. Я втік звідти, бо там аж до бійки доходить”, - сказав після перерви ведучий вечора Андрій Романіді.
Щоб глядачі не сумували, на сцену по черзі виходили запрошені гості: фіналістки “Україна має талант - 5” Олена та Поліна Ніколаєнко, італієць Розауро Морічі, який має право на виконання пісень Адріано Челентано, та, навіть, співали і самі судді: Олена Польова, Олександр Кривошапко (фіналіст шоу «Х-фактор»), Галина Безрук (півфіналістка шоу «Голос країни. Нова історія) та Катерина Грачова (півфіналістка «Голосу країни»).
“Я надзвичайно щасливий бути сьогодні тут, - зізнався Розауро Морічі. - Мені дуже подобаються україні — ви сильний народ. Ви насправді сильні і гарні. Земля належить вам — українцям і нікому іншому. Я уже не вперше приїжджаю у Хмельницький, адже у мене тут є друзі і для мене велика честь бути запрошеним на шоу.”
Як не відтягувало журі вирішального моменту, але крапку таки довелося поставити.
“Поліанна Рижак — переможець телепроекту “Я — артист”, - нарешті оголосив зі сцени Андрій Романіді.


Окрім того, що співачка із Дунаївців стала найкращою на талант-шоу, вона також зможе записати першу пісню на професійній студії “З ранку до ночі” Олександра Пономарьова, а також представлятиме Україну на пісенному конкурсі в італійському місті Сан-Ремо.
“Я не знаю чи це у тебе перший приз, чи, можливо, другий, але ти повинна і надалі займатися вокалом. Я дуже мало працюю з дітьми, бо розумію, що у них у певний час проходить мутація голосу. Я тобі бажаю, щоб вона у тебе була мінімальною і голос залишився таким, яким він є зараз. Також хочу, щоб ти вийшла на конкурс у Сан-Ремо і показала усім як потрібно співати”, - побажав переможниці народний артист України Олександр Пономарьов.
Попри те, що переможець проекту “Я — артист” лише один, проте саме цей конкурс може стати трампліном у кар'єрі, тим більше у цьому допомагатимуть партнери талант-шоу.
Так, Юлія Кордас візьме участь у вокальному проекті радіостанції “Європа Плюс” “Cover.Fm”, обличчям журналу “Искусство маникюра” стане Діана Саградова, на прямий ефір всеукраїнького каналу “112” запросили Вадима Кушніра, караоке-центр в подарунок отримала Ольга Яцюх. Журнал “JFStar” організує фотосесію для Катерини Золотар. Також професійна фотозйомка очікує на Надію Шимчук — її фотографуватимуть у студії “Фонарь”. Меценати ж відзначили Світлану Рожко та нагородили її премією. А от “Улюбленицею глядачів” стала Анастасія Стрельбицька. До речі, невдовзі вийде її відео-кліп разом із Олександром Кривошапко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую